Menú

Aquest cap de setmana, Temps de Vi a l'Espai Far

Comparteix:
10/06/2021 15:07

Dissabte, inauguració d'un mural d'homenatge a Francesc Roig Toqués i presentació de la reedició del Retrat

L'Espai Far acollirà aquest cap de setmana la desena edició de Temps de Vi. D'aquesta manera la mostra enològica s'afegeix a la celebració de l'Any Roig Toqués. Precisament dissabte, dins de la commemoració del centenari del naixement del creador del Museu de Curiositats Marineres, s'inaugurarà un mural a la façana del Museu i es presentarà la reedició del seu Retrat.

Temps de Vi obrirà les portes de 12 a 15 h i de 18 a 22 h, tant dissabte com diumenge, i cal reservar hora prèviament per assistir-hi. Abans de l'obertura, a les 11 de dissabte es farà l'acte d'homenatge a Francesc Roig Toqués, amb la presentació del mural que ha pintat el dissenyador Jordi Caba, i que ocupa la façana del Museu. Caba és l'autor de la imatge del centenari de Roig Toqués, que reprodueix elements icònics vinculats al personatge, com ara la Carpa Juanita.

L'acte també servirà per recordar la figura del col·leccionista vilanoví, amb la presentació de la reedició de la seva biografia dins de la sèrie Retrats. La col·lecció estrena un nou format i inclou fotografies inèdites d'en Roig Toqués. L'escriptor Màrius Serra, autor del text, glossarà la figura d'en Roig.

L'edició de Temps de Vi s'ha adaptat als protocols de seguretat sanitària, el recinte estarà organitzat en taules tancades per a grups de 2, 4 o 6 persones. Els cellers disposaran de bótes individuals per presentar els seus vins, i també hi haurà alguns estands que oferiran propostes gastronòmiques, com ara embotits, formatges o patates. A més, en cada una de les franges horàries hi haurà una actuació musical en directe.

En un altre espai de la ciutat, el Museu Romàntic Can Papiol s'organitzen també diversos tastos, maridatges i taules rodones al llarg del cap de setmana. Destacar un maridatge musical en col·laboració amb el Festival Internacional de Música Popular Tradicional (FIMPT) de Vilanova, que celebra enguany el seu 40è aniversari.

 

Més informació Temps de Vi

Més informació Espai Far

Jordi Caba pintant el mural dedicat a Francesc Roig Toqués

Jordi Caba pintant el mural dedicat a Francesc Roig Toqués

Presentació Temps de Vi 2019 a l'Espai Far (imatge d'arxiu)

Presentació Temps de Vi 2019 a l'Espai Far (imatge d'arxiu)

Jordi Caba és l'autor de la imatge del centenari Roig Toqués

Jordi Caba és l'autor de la imatge del centenari Roig Toqués

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Fires, Museus, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració