Menú

Més visual, més pràctic i amb més continguts. Així és el nou web de Vilanova Turisme que avui s'ha presentat

Comparteix:
20/05/2021 11:50

La renovació del web és fruit de la reflexió sobre el model de turisme que es vol per la ciutat, dins el marc del Pla de reactivació social i econòmica de #VNG

Aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni, Jordi Medina ha donat a conèixer el nou web vilanovaturisme.cat. Un remodelat portal amb el qual es pretén potenciar l'atractiu de la ciutat pensant en els futurs visitants, i amb l'objectiu de posar la ciutat en el mapa de les principals destinacions turístiques del país.

El regidor ha posat l'accent en el fet que Vilanova i la Geltrú no hagi estat històricament una destinació relacionada exclusivament amb el turisme de sol i platja, sinó que també ha tingut la capacitat d'oferir al visitant una oferta cultural, gastronòmica, familiar, esportiva i comercial, que la fa molt atractiva.

Jordi Medina ha parlat de la importància del turisme com a font d'ingressos i de generació d'activitat, i com aspecte a tenir en compte en el marc del Pla de Reactivació social i econòmica de la ciutat. “En aquest temps de pandèmia, de confinament, hem aprofitat per reflexionar sobre el turisme que tenim i també en el turisme que volem. Un procés que també ha anat en consonància amb el Pla de Màrqueting Turístic de la ciutat, que també renovarem”.

Durant l'aturada a causa del confinament, el personal de les oficines de turisme han treballat per reestructurar i tornar a dissenyar un web amb consonància amb el model de turisme que ens visita. “Un web molt visual, destinat i pensat en el visitant, amb continguts pràctics i molt deductiu. És el resultat del treball de gairebé un any, que ens enforteix com a destinació turística i amb el qual volem ser referents dins el grup de destinacions turístiques més arrelades en el nostre país".

El web institucional i el de turisme es retroalimenten, facilitant la navegació i la localització dels continguts. Es pot llegir en 12 idiomes i permet descarregar tot el material que hi ha a les Oficines de Turisme de la ciutat, com seria el cas del Mapa Turístic, traduït en 6 idiomes.


 

Oficina de Turisme

Oficina de Turisme

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració