Menú

VNG posa en marxa una ruta del vermut

Comparteix:
12/05/2021 12:33

Del 14 de maig fins al 30 de juny es podrà provar un vermut especial a 23 establiments de la ciutat

“Vermutejant Vilanova” és una proposta organitzada conjuntament pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament, amb l'objectiu de posar en valor un costum molt arrelat a la nostra ciutat, l'hora del vermut, fent una campanya de dinamització del sector amb accions que permeten diversificar l'oferta gastronòmica.

La campanya, que s'ha presentat al clúster de desenvolupament econòmic de VNG, consisteix en una ruta de vermuts d'autor que es farà del 14 de maig fins al 30 de juny, on cadascun dels 23 establiments participants ha elaborat una proposta de vermut diferent i especial per a l'ocasió.

Jordi Medina, regidor de Regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni Cultural, ha volgut agrair la col·laboració i el treball conjunt amb el Gremi d'Hostaleria per fer un treball constant de dinamització econòmica de la ciutat, i ha explicat que “durant el confinament moltes campanyes de promoció han quedat congelades. El de la restauració ha estat un dels sectors més afectats per la crisi econòmica durant més d'un any. Ara que ha acabat l'estat d'alarma és el moment de dinamitzar i incentivar aquest impuls al consum als establiments de restauració de la nostra ciutat”. En aquest sentit, ha anunciat que en els propers mesos es faran noves campanyes de dinamització.

La campanya inclou un tríptic amb un mapa dels establiments participants, on detalla cadascun dels vermuts d'autor que ofereixen, “en una aposta per la qualitat. Volem reivindicar aquesta qualitat del sector de la restauració de la nostra ciutat”, ha dit Medina.

Jordi Gasol, president del Gremi d'Hosteleria de VNG, ha fet una crida per “tornar a omplir les terrasses, complint amb les mesures de prevenció de la Covid, aprofitant el bon temps i que el moment de la pandèmia ho permet”.

Així, amb l'arribada de la primavera i del bon temps, una selecció de locals de la ciutat oferirà aquesta ruta de vermuts d'autor. Els 23 establiments participants són El Faro Café, Bar El Passeig, El Cafè del Mar, Macot Restaurant, Akelarre Vilanova, Catering Simpàtic 1, Willy Vins Celler, Manyam, El Niu de les fades, Cal Trajo, Bar Mónaco, El Canceller, La Milà, La Carpeta Moderna, Vermuteria La Petite Mort, Excuses a doll, Celler 36 bis, Catering Simpàtic 2, Capritx, El Secret de l'Eskala, Casablanca, BoK2 i Restaurant La Cucanya.

Els establiments adherits a la campanya disposaran de cartells identificatius i uns estalvis dissenyats per a l'ocasió.

La ruta es presenta en dues modalitats a cada establiment, amb l'opció de fer només el vermut, o bé un pack per a dues persones amb el corresponent acompanyament.

A més, qui faci el vermut en aquests establiments podrà participar en el sorteig de 9 lots de productes dels patrocinadors de la campanya (Vermut Tafaner, Vermouth Padró, Patates Piqué i Estrella Galicia), a través d'un concurs de fotografies d'Instagram. Les bases del concurs es poden consultar a www.gremivng.com/vermutejant-vilanova/

Jordi Medina i Jordi Gasol han presentat la campanya

Jordi Medina i Jordi Gasol han presentat la campanya

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Consum, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració