Menú

Els museus de Vilanova estrenen un nou fulletó conjunt d'activitats

Comparteix:
26/04/2021 14:51

La marca #museusvng continua sumant iniciatives en la difusió del patrimoni de la ciutat

Els museus de Vilanova i la Geltrú han impulsat una nova campanya de promoció conjunta. Des d'aquesta setmana ja es pot trobar a museus, biblioteques i oficines de turisme el nou fulletó que recull totes les activitats que els museus de la ciutat han programat per al mes de maig. Aquesta nova iniciativa del conjunt dels museus de la ciutat, coordinada per l'Organisme Autònom de Patrimoni Víctor Balaguer, vol facilitar a la ciutadania la seva vinculació amb els diferents equipaments culturals vilanovins i l'accés a les activitats que ofereixen mensualment (dates, informació, reserves…).

“Independentment del model de gestió i de la titularitat dels diferents museus i equipaments patrimonials de la ciutat, a partir d'ara tindran una mateixa difusió de les activitats per poder dotar la ciutadania de tota la informació completa dels museus i que aquesta en pugui gaudir”, ha subratllat Jordi Medina, regidor de Promoció econòmica, Projecció de ciutat i Patrimoni cultural. Un dels objectius de l'àrea és millorar la comunicació i la difusió de les activitats dels museus per fer-los més propers a la població. “Volem que els museus siguin més socials, que les famílies de la ciutat se'ls facin seus i els reconeguin com un recurs d'oci, cultura i educació al seu abast al llarg de l'any”, afegeix Medina.

Aquest primer fulletó del mes de maig té la particularitat que, a més de les activitats i exposicions dels museus, es complementarà amb un segon bloc dedicat exclusivament a les activitats programades amb motiu del Dia Internacional dels Museus (del 14 al 18 de maig). Aquesta celebració, que l'any passat va tenir lloc en format digital a causa del confinament, arriba enguany amb diferents propostes adaptades a les mesures sanitàries i als protocols d'aforament. El fulletó del Dia Internacional dels Museus es presentarà a començament de maig. Com l'anterior, estarà disponible als espais físics habituals i es podrà descarregar al web municipal i als webs de cada museu.

Els set equipaments que integren aquesta nova dinàmica són la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu del Ferrocarril, l'Espai Far, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, a la Masia d'en Cabanyes, el Centre d'Art Contemporani La Sala i el Poblat Ibèric i Vil·la Romana d'Adarró.

El disseny del tríptic és de Joan Mateu (Zigor Disseny), que ja ha treballat amb els museus de la ciutat en la creació de la imatge gràfica de la marca comuna, estrenada l'any 2019 amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

A banda del fulletó en paper, podreu consultar totes les activitats a través del web https://www.vilanova.cat/cultura/museus_i_patrimoni i als webs de cada museu.

.

.

Façana del Museu Víctor Balaguer

Façana del Museu Víctor Balaguer

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Museus
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració