Menú

Finalitza la campanya de control dels patinets elèctrics a la ciutat, que tenia com a l'objectiu el compliment de la normativa

Comparteix:
24/03/2021 12:38

La Policia Local ha fet controls a 150 conductors de patinets, 97 dels quals han estat denunciats, per incomplir les ordenances

La setmana passada va finalitzar la campanya de control dels patinets elèctrics a la ciutat, realitzada per la Policia Local. La campanya, de caràcter quinzenal, tenia com a objectiu el compliment de la normativa sobre aquests tipus de vehicles, en voreres i zones de vianants.

Durant les dues setmanes s'han controlat 150 vehicles i s'han denunciat 97 conductors per incomplir les ordenances municipals respecte a la circulació dels VMP (Vehicles de Mobilitat Personal)

La majoria de sancions corresponen al fet de circular per zones de vianants i voreres, circular amb més d'una persona, circular parlant per telèfon, o circular amb un patinet manipulat per tal d'excedir de la potència i velocitat permesa en aquest tipus de vehicles.

Si bé aquesta campanya ha finalitzat, es recorda als usuaris d'aquests vehicles que, des del mes de desembre de 2019, existeix a Vilanova i la Geltrú una normativa reguladora dels VMP que cal conèixer i respectar.

En cas de detectar una infracció de la norma, la Policia Local pot arribar a immobilitzar el vehicle, i si el conductor del patinet elèctric es veu implicat en un accident o mostra simptomatologia, els agents podran procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia.

Més informació sobre la normativa (AQUÍ)

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració