Menú

Aquest cap de setmana es reprèn la competició esportiva, amb protocols de procediment, per garantir les mesures sanitàries

Comparteix:
18/03/2021 10:11

Per accedir com a públic a les instal·lacions s'haurà d'omplir un formulari de registre

Aquest cap de setmana es reprenen les competicions esportives federades, no professionals, arreu de Catalunya. Un fet que implicarà que tornin a les pistes i grades dels camps i pavellons de Vilanova i la Geltrú equips i públic.

Per tal de facilitar l'accés a les instal·lacions i donar compliment a les mesures de seguretat que marca del Procicat, en relació a la Covid-19, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria d'Esports, ha remés a tots els clubs esportius un document de procediment, que caldrà respectar en tot moment, per garantir que la represa esportiva en la competició es faci amb les màximes garanties de seguretat.

En el document s'indica que en cada partit, sigui de la disciplina que sigui, hi hagi la figura del responsable de seguretat i higiene. Una persona designada pel club què, entre d'altres, haurà de comprovar i recollir el registre d'assistència dels equips i del públic, tant locals com visitants, així com el seu control d'aforament i distribució.

També s'informa als clubs els procediments en quan a l'ús de vestidors, que estarà restringit a casos molt concrets, la desinfecció del material comú, o la manera com s'ha de fer l'entrada i sortida de les instal·lacions per part de tothom.

Una de les novetats de la represa és la possibilitat de que hi hagi públic a les competicions. Perquè això sigui possible, les persones que vulguin accedir com a públic hauran d'omplir un formulari, que caldrà presentar a la porta d'accés 10 minuts abans de l'inici del partit.

El tràmit és pot realitzar en aquest enllaç.

A banda, l'ajuntament col·locarà a les entrades de tots els equipaments uns cartells amb un codi QR que es pot descarregar al moment i omplir el formulari. Es recomana als clubs que disposin del formulari en paper, i el posin a disposició de les persones que no puguin fer-ho de manera telemàtica.

Tanmateix, es recorda que cada equipament té un màxim d'aforament permès, segons indica la normativa, que és del 30% en equipaments tancats i del 50% en equipaments oberts.

CEM Isaac Gálvez

CEM Isaac Gálvez

Estadi Municipal de Futbol Alumnes Obrers

Estadi Municipal de Futbol Alumnes Obrers

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració