Menú

Calendari de preinscripcions per a les escoles de música i art de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
17/03/2021 14:29

Avui comencen les preinscripcions per a l'alumnat d'ESO i continua obert el termini per als cicles d'infantil i primària

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat ja disposa del calendari d'inscripcions per al curs 2021-2022.

Les persones interessades podran realitzar la preinscripció del 6 al 23 d'abril. L'11 de maig es coneixerà la llista definitiva d'alumnat admès, i tot seguit començarà el període de matriculació amb dates que varien en funció del tipus d'estudis.

D'altra banda, a partir d'avui i fins al 24 de març és obert el termini d'inscripcions per a realitzar les proves d'accés al conservatori, i la jornada de portes obertes es farà aquest dissabte 20 de març.

Pel que fa al calendari de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) fins al 25 de març és obert el termini per inscriure's a les proves d'accés.

Les persones admeses, i les que per titulació estiguin exemptes de fer la prova, podran demanar dia i hora per fer la preinscripció. De l'11 al 17 de maig, cicle mitjà i del 25 al 31 de maig per alumnat de grau superior.

La llista d'alumnes admesos es coneixerà el 18 de juny (cicle mitja) i el 5 de juliol (grau superior) i les matriculacions es podran formalitzar 21 de juny (alumnat de continuïtat) i a partir del 12 de juliol la resta de l'alumnat.

El centre ofereix a les persones interessades visites presencials concertades prèviament.

Podeu consultar els terminis i dates de tot el procés als web d'ambdós centres i també al web de l'IMET.

Processos oberts

Avui ha començat el període de preinscripció per a l'alumnat d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i des de dilluns és obert el període de preinscripció d'infantil i primària. En ambdós casos el termini finalitza el dia 24 de març.

Pel que fa a les llars d'infants de titularitat pública, (0-3 anys) el calendari estableix que les preinscripcions es facin del 10 al 21 de maig.

Més informació https://www.imet.cat/preinscripcio_escolar

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració