Menú

Primavera Moguda: activitats gratuïtes per a joves durant les vacances de Setmana Santa

Comparteix:
12/03/2021 12:33

Les inscripcions es poden fer fins diumenge 21

Després de l'èxit de l'Estiu Mogut i el Nadal Mogut, l'Ajuntament ha programat un conjunt d'activitats gratuïtes per a joves per a les vacances de Pasqua. Sota el nom de Primavera Moguda i el lema “Aquestes vacances no cal que et confinis”, les activitats es desenvoluparan entre el 29 de març i l'1 d'abril, durant les vacances escolars.

L'objectiu és ampliar l'oferta de lleure juvenil a la ciutat per a que els i les joves puguin gaudir  d'espais segurs de relació, expressió i aprenentatge en el marc de l'educació no formal. El programa té doncs intencionalitat relacional, educativa i competencial: desenvolupament de la creativitat, l'autonomia, treball en grup, hàbits saludables i esportius, orientació, consciència mediambiental i arrelament a l'entorn propi.

Com recorda el regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara, “la situació actual és molt complicada per a tothom, i especialment pels i les joves que veuen les seves opcions d'oci i lleure molt limitades. Per això, i després de l'èxit de l'Estiu Mogut i la bona rebuda del Nadal Mogut, vèiem imprescindible apostar per un format d'activitats gratuïtes també per a aquesta Setmana Santa”.

Per a confeccionar el programa d'activitats de la Primavera Moguda s'ha comptat amb la participació de l'alumnat de Secundària i Batxillerat, que a través d'una votació telemàtica en el marc del projecte Antena, han manifestat els seus interessos i preferències.  Així, s'ofereix un total de 8 activitats i tallers gratuïts adreçats a joves de 14 a 21 anys, en forma de càpsules de dues hores i mitja de durada, en horari de matí o tarda.

L'oferta d'activitats és àmplia i diversa, i inclou tallers i activitats de cuina, dansa K-Pop, fotografia i vídeo, entrenament físic, graffiti, trail running, BTT i futbol freestyle. En aquesta edició, s'ha posat un èmfasi especial en programar activitats a l'aire lliure en l'entorn natural i urbà més proper, atenent l'especial necessitat actual del jovent de relacionar-se i realitzar activitats a l'aire lliure de manera segura, a causa de les restriccions derivades de la Covid-19.

Trobareu tota la informació de cadascun dels tallers i l'enllaç per a fer les inscripcions a la web de la Regidoria d'Infància i Joventut.

Les inscripcions, gratuïtes, es podran fer fins diumenge 21 de març a través d'un formulari online. Les persones participants han d'estar empadronades a Vilanova i la Geltrú, i han de ser nascudes entre el 2000 i el 2007, segons l'activitat. Atenent a les restriccions de la normativa Covid, les places màximes dels tallers són de 48 participants. Cada persona es podrà apuntar a un màxim de 2 tallers, i les places s'assignaran per ordre d'entrada fins a exhaurir les places de cada taller.

.

.

El Nadal Mogut va ser tot un èxit

El Nadal Mogut va ser tot un èxit

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració