Menú

El servei de jardineria reposa gairebé 400 arbres a diferents barris de VNG

Comparteix:
05/02/2021 14:53

Campanya de plantació per substituir fallides i augmentar el verd urbà

El servei de jardineria està duent a terme les darreres setmanes plantació d'arbrat a diferents zones de la ciutat per substituir exemplars malmesos  i per augmentar el verd urbà. La campanya de replantació suposarà gairebé 400 nous arbres als carrers i places de VNG.

La regidora d'Espai Públic, Marta Jofra, explica que “un dels compromisos que tenim és incrementar l'espai verd a la ciutat. Dins d'aquest compromís cada any anem plantant arbres, no només per reposar els que han caigut sinó també per ampliar el verd urbà”.

Els nous exemplars s'han plantat a diferents zones, com ara l'Aragai, la plaça de les Casernes, la Geltrú, les Llunes, el centre i el barri de Mar i Ribes Roges. “Hem tingut en compte no només els criteris tècnics, sinó també peticions i suggeriments de les associacions de veïns” diu Marta Jofra.

 

La tipologia d'arbrat inclou espècies que resisteixen millor els fenòmens meteorològics -que cada cop són més freqüents-, com les tempestes i ventades, i també les plagues. Un exemple són les nou palmeres del tipus washingtònies, que es plantaran a l'estiu (la millor època per la plantació d'aquesta espècie) a la zona marítima.

Plantació d`arbrat al parc de Baix-a-Mar

Plantació d`arbrat al parc de Baix-a-Mar

Jardineres de la rambla Lluís Companys

Jardineres de la rambla Lluís Companys

El servei de Jardineria treballant en la plantació

El servei de Jardineria treballant en la plantació

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració