Menú

La Ruta del Xató i la Festa del Xató es posposen fins que millorin les condicions sanitàries

Comparteix:
18/11/2020 11:36

Acord per ajornar l'esdeveniment fins que l'obertura de restaurants i la mobilitat entre poblacions ho faci viable

La Coordinadora de gremis d'hostaleria que configuren la Ruta del Xató, formada per Vilanova i la Geltrú, Sitges, Vilafranca del Penedès, El Vendrell i Calafell, ha decidit posposar l'edició 2020 – 2021 fins que les condicions sanitàries ho permetin.

La Ruta del Xató s'havia d'obrir a Vilanova i la Geltrú de manera oficial aquest dilluns, 23 de novembre, en un acte a l'Espai Far on també s'havia de donar a conèixer l'ambaixador de la Ruta.

A més estava previst que el diumenge 29 de novembre, la capital del Garraf acollís al Museu de Ferrocarril – de forma excepcional – una nova edició de la Festa del Xató i del Concurs Nacional del Xató Pere Tàpias. La ubicació en aquest espai permetia poder fer el control de l'aforament i garantir les distàncies entre la ciutadania i, alhora, l'esdeveniment s'emmarcava en els actes del 30è aniversari del Museu del Ferrocarril de Catalunya.

L'organització de la Ruta del Xató ha valorat que, donades les condicions sanitàries i, sobretot pel fet del tancament dels restaurants i de la restricció de la mobilitat entre poblacions durant els caps de setmana, fan impossible el correcte desenvolupament de la Ruta del Xató 2020 – 2021.

Tot i això, la Ruta del Xató espera que al llarg dels pròxims mesos es produeixin millores en l'entorn actual que permetin dur a terme diferents accions promocionals del xató. En cas que sigui així es notificaran les noves dates de la Ruta del Xató i de les diferents propostes al voltant de la seva celebració.

La Festa del Xató i la Ruta del Xató, ajornades

La Festa del Xató i la Ruta del Xató, ajornades

El Museu del Ferrocarril havia d`acollir la Festa del Xató

El Museu del Ferrocarril havia d`acollir la Festa del Xató

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració