Menú

Neàpolis obre nous canals per assessorar en els processos de digitalització

Comparteix:
15/10/2020 9:44

La situació provocada per la Covid-19 accelera les demandes de solucions telemàtiques pels sectors econòmics i socials

L'Agència Pública d'Innovació Neàpolis ha reforçat el desplegament de noves vies de comunicació amb la ciutadania de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu d'aquesta aposta és ajudar, orientar i assessorar en el procés de digitalització de tots els sectors econòmics i socials locals, davant la situació excepcional creada a conseqüència de la Covid-19.

La primera mesura ha estat la posada en funcionament d'una nova web de Neàpolis, més senzilla, activa i adaptativa a les demandes i necessitats de la ciutadania. L'objectiu és donar a conèixer tots els projectes, serveis i mitjans que ofereix aquest servei municipal d'una forma més intuïtiva.

La web de Neàpolis (www.neapolis.cat) esdevé una eina per promoure l'activitat econòmica i la co-creació de solucions innovadores amb impacte social en els sectors de la tecnologia, la creativitat i la comunicació, per tal de convertir Vilanova i la Geltrú com una ciutat intermèdia innovadora de referència.

En aquest sentit, es presenten els projectes europeus que actualment està treballant Neàpolis, com són el de la ludificació del turisme (MedGAIMS), el Living lab de Salut i Benestar (PECT d'Envelliment Actiu i Saludable i Dependència), o el de digitalització d'emprenedors (Tech Revolution).

Així mateix, el desplegament digital es visualitza amb la publicació de la web del Fórum d'Innovació Local (FIL), que recull les iniciatives ciutadanes relacionades amb la innovació local, per tal de donar-los suport i assessorament. Incorpora diverses propostes que han anat desenvolupant grups de ciutadans voluntaris i amb iniciatives  centrades en projectes que han rebut el suport d'aquesta comunitat.

La regidora d'Innovació, Conxi Martínez, explica que “aquestes accions s'emmarquen dins les estratègies municipals derivades de les mesures que vàrem dissenyar conjuntament amb els emprenedors i comunitats de Neàpolis i del Fòrum de la Innovació, per respondre a la difícil situació econòmica de la ciutat, així com les iniciatives de digitalització com a resposta positiva per millorar les condicions de Vilanova davant la crisi”.

Així mateix, s'han reforçat les xarxes socials de Neàpolis, centrant-se en Instagram (https://www.instagram.com/neapolisvng/), Facebook (https://es-es.facebook.com/neapolis.cowork/) i Twitter (https://twitter.com/neapolisvng), i s'ha activat el canal de Youtube (https://www.youtube.com/playlist?list=PLamDEmbXl5k40yy7SDjabUPAyv1unpfzz), on es poden consultar tots els webinars sobre gestió empresarial i tecnologia digital que han anat realitzant emprenedors de Neàpolis

 

Proves del projecte Medgaims, de gamificació turística

Proves del projecte Medgaims, de gamificació turística

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració