Menú

El govern planteja congelar els tributs municipals l'any 2021

Comparteix:
28/09/2020 17:13

La proposta vol millorar les bonificacions, tal com estableix el Pla de Xoc, davant dels efectes de la Covid-19

El govern de VNG ha començat a treballar en el pressupost municipal per l'any 2021 amb l'objectiu de donar el màxim suport a la ciutadania per fer front als efectes de la Covid-19. La proposta més destacada en aquest sentit és la congelació de tots els impostos i taxes per l'any vinent.

La regidora d'Hisenda, Conxi Martínez, explica que “a més de no apujar els tributs municipals, estem treballant per millorar les bonificacions que s'apliquen en alguns impostos, d'aquesta manera s'ampliaria la quantitat de persones que es podrien acollir a reduccions en el preu d'impostos com ara l'IBI i les escombraries”.

Totes aquestes mesures segueixen les línies marcades pel govern municipal en el Pla de Xoc per fer front als efectes del Coronavirus, que es va presentar el mes de juny. El document estableix dues línies d'actuació, per un costat ajudar a les famílies i per l'altre donar suport a les activitats econòmiques de la ciutat.

El volum global del pressupost municipal per 2021, segons Conxi Martínez, serà similar al d'aquest any, “serà un pressupost flexible i adaptable a la situació”. La regidora convida a tots els grups polítics municipals a fer aportacions, tant pel que fa als tributs com al pressupost. L'objectiu del govern és debatre les propostes al llarg de les pròximes setmanes i aprovar-les abans de final d'any.

 

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gestió tributària i recaptació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració