Menú

L'11 de setembre Canal Blau TV començarà a emetre en Alta Definició (HD)

Comparteix:
03/09/2020 13:55

La majoria de canals estatals i autonòmics ja han anat fent el canvi a HD i Canal Blau és una de les primeres televisions locals catalanes en fer-ho.

Canal Blau començarà divendres 11 de setembre les seves emissions en HD. La TV de la comarca del Garraf és de les primeres televisions de proximitat de Catalunya en fer el pas cap a l'Alta Definició.

Amb aquest canvi, s'aconseguirà una important millora en la qualitat del so i en la imatge. Els televisors intel·ligents HD detectaran automàticament el nou senyal i l'aplicaran de forma automàtica. Les que no ho siguin, no podran veure la imatge i caldrà instal·lar a la televisió un de-codificador HD per poder veure Canal Blau i la resta de canals que emeten en Alta Definició.

Els espais informatius i de producció pròpia es produiran ja amb alta definició i la resta de programes ho faran aviat.

L'estrena es farà amb una programació especial en la qual es recuperaran retransmissions que en el seu dia ja van ser enregistrades en alta definició, però que els espectadors de Canal Blau no van poder gaudir en HD.

En un principi, el canvi s'havia de realitzar després de carnaval, però la pandèmia de la Covid-19 ho va aturar.

La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi a HD, ja que a 1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en aquest format.

.

.

Canal Blau TV en HD

Canal Blau TV en HD

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comunicació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració