Menú

VNG enceta la temporada turística amb nous reptes

Comparteix:
23/06/2020 14:23

El turisme de proximitat, l'aposta per una temporada marcada per la pandèmia de la Covid-19

Aquesta setmana s'han presentat, davant de l'Oficina de Turisme de Ribes Roges, les noves postals i pòsters promocionals de Vilanova i la Geltrú. Un producte fruit del concurs de fotografia #postalsvng que es va organitzar a Instagram durant la Fira de Novembre de l'any passat, i que ha de portar els racons de Vilanova i la Geltrú arreu del món.

L'acte ha servit per donar el tret de sortida a una temporada turística que es presenta atípica, després dels mesos de confinament per la pandèmia de la Covid-19, i marcada per les mesures de prevenció que cal prendre a partir d'ara.

És per això que l'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, ha volgut llançar un missatge: “fins ara hem dit “queda't a casa”, doncs ara hem de poder dir “queda't a la ciutat”, perquè tenim molt per oferir. Hem de promoure el consum intern, ajudar els agents locals que es dediquen al turisme, perquè ells ajuden tot l'any a posar Vilanova al mapa, i ara som 68.000 persones que podem donar activitat al nostre entorn després de tot el que acabem de passar”.

A l'acte s'hi han aplegat, a banda dels instagramers guanyadors del concurs de postals, representants de la FEGP, de Viu Comerç, del Gremi d'Hostaleria i de l'Estació Nàutica.

El diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, que també és regidor del consistori vilanoví, s'ha mostrat molt satisfet perquè “fa unes setmanes no sabíem que podríem estar iniciant la temporada turística i recuperar una certa normalitat. S'està fent un esforç important de les administracions per captar el turisme de proximitat, que és el que tindrem aquest any”. Ruiz va explicar que venim d'una temporada 2019 en que les xifres a Catalunya i a la província van ser molt positives, havien augmentat l'afluència i la despesa, “el que mostra que l'aposta per turisme de qualitat i el turisme de proximitat pel qual està treballant Vilanova i la Geltrú ens els darrers governs ens fa ser un destí de referència al conjunt del país”.

El regidor de Projecció de Ciutat, Promoció Econòmica i Patrimoni, Jordi Medina, ha volgut reconèixer la tasca de les administracions i de les entitats privades en l'aposta pel turisme, així com la tasca dels instagramers que “amb aquestes fotografies esteu reflectint no només el què tenim a la ciutat, sinó també les sensacions que us aporten aquests espais, que ens ajudaran a fer promoció de la ciutat i a mostrar Vilanova i la Geltrú arreu del món”. Les deu imatges, de gran qualitat, mostren el patrimoni material i immaterial de la ciutat, des de la Pasifae o l'Espai Far, passant per moments àlgids de la Festa Major o racons amagats dels Colls. Les postals de VNG estaran a la venda a les oficines de turisme i altres establiments de la ciutat.

L`acte es va fer dilluns a Ribes Roges

L`acte es va fer dilluns a Ribes Roges

.

.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració