Menú

Proposta d'un pacte de ciutat

Comparteix:
15/04/2020 11:00

Nota de premsa del Grup Municipal Socialista

El grup municipal socialista ha traslladat avui a tots els grups municipals la necessitat que el govern de Vilanova i la Geltrú impulsi un PACTE DE CIUTAT ampli, amb la participació dels partits polítics, gremis, col·legis professionals, entitats econòmiques i socials, sindicals, representants de la federació d'associacions de veïns, exalcaldes i exalcaldessa amb l'objectiu de preparar i reactivar l'economia i desenvolupar polítiques socials que donin resposta a la ciutadania, quan acabi la situació d'emergència sanitària.

Desprès d'un mes de gestionar l'emergència del moment per pal·liar les necessitats que aquesta situació provocava en el dia a dia dels vilanovins i de les vilanovines cal començar a pensar en el futur. És evident que la societat i les ciutats desprès de la sortida seran diferents, el consum, la forma de relacionar-nos... i cal anar totes i tots a una, en la mateixa direcció.

Aquest pacte ha d'ajudar, per un costat a la reflexió que proposàvem dies enrere de repensar les prioritats, dotar-nos dels mecanismes necessaris i també per activar tots els recursos tant públics com privats mitjançant acords i compromisos, en definitiva, es tracta de treballar en una única estratègia pública i privada per la reactivació econòmica i per a la recuperació i creació d'ocupació de qualitat a la nostra ciutat.

Un cop més hem reiterat la nostra voluntat de restar a disposició del govern tant per fer realitat aquest consens com per qualsevol altra iniciativa per Vilanova i la Geltrú.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Grups municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració