Menú

La Policia Local de VNG interposa 150 denúncies administratives en la primera setmana de confinament

Comparteix:
23/03/2020 15:52

El cos de seguretat municipal recorda quins són els motius pels quals es permet deixar el confinament de manera individual

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha interposat un total de 150 denúncies administratives per incompliment de les restriccions de mobilitat des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Així mateix s'ha tramitat també una denúncia per via penal, per haver incitat, presumptament, els seus conciutadans a trencar el confinament aportant dades falses a través de les xarxes socials. En aquest darrer cas, serà un jutge qui determini si s'imposa una sanció o bé pena de presó a la persona denunciada.

Aquestes dades, facilitades per la Policia Local de la capital del Garraf, corresponen a la primera setmana de confinament després d'haver-se decretat l'estat d'alarma que només permet sortir al carrer per anar a comprar productes d'alimentació o primera necessitat; per treballar; per atendre a persones dependents o vulnerables i per passejar el gos.

La Policia Local i Mossos d'Esquadra, que realitzen controls a diversos punts de la ciutat, recorden que les sortides de casa s'han de realitzar de forma individual, no es pot compartir cotxe i es demana que tothom dugui el certificat d'autoresponsabilitat on es declara la raó per la qual no s'està complint el confinament.

Més informació: https://confinapp.gencat.cat/#/

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Salut, Seguretat i prevenció, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració