Menú

Valoració positiva dels "Dies màgics, nits màgiques" de Nadal

Comparteix:
14/01/2020 15:53

La plaça de la Vila es consolida com a punt neuràlgic de les activitats

Les festes de Nadal s'han omplert de propostes a Vilanova i la Geltrú, amb activitats com la projecció 3D a la façana de l'Ajuntament, tallers, activitats musicals, el mercat d'artesania o les activitats als museus. Jordi Medina, regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, ha fet una valoració positiva de la campanya “Dies màgics, nits màgiques” i ha parlat de la importància del calendari festiu en la dinamització de la ciutat: “el calendari festiu marca el conjunt d'esdeveniments de la nostra ciutat, i no podem entendre la dinamització econòmica separadament del nostre calendari. Des de Nadal, Sant Antoni i Carnaval fins a la Nit de la gastronomia, el Fora estocs i la Fira de Novembre”.

Entre les activitats proposades, han tingut especial bona resposta de públic les ofertes a la plaça de la Vila, que ha estat el centre neuràlgic de la programació. Així, per exemple, enguany s'ha doblat la participació als tallers de fanaleds per rebre els Reis, i també la vídeo projecció a la façana de l'Ajuntament, l'escenari de música, la carpa de diversos tallers i activitats, i l'Espai Nadó, han tingut molt bona acollida.

La programació d'activitat al voltant de la plaça de la Vila, afirma el regidor, contribueix d'una banda a l'atracció de visitants a la ciutat, i de l'altra a la dinamització del comerç: “El Nadal és l'època més forta per als nostres comerciants, i des de l'administració pública convé que ajudem a promoure el consum i animem la gent a moure's pels nostres carrers. Som la capital comercial de tot l'àmbit Penedès i volem seguir enfortint aquesta capitalitat”, ha dit Medina. Tot i així, també recorda que “cada cop més l'economia ens obliga a dotar-nos d'una mirada més ampla i global per desenvolupar polítiques que apostin per la dinamització econòmica territorial sense obviar l'àmbit social i el benefici col·lectiu”. En aquest sentit, cal destacar les activitats programades al conjunt de la ciutat durant les festes, per exemple als Museus o a l'Envelat, o els actes tradicionals com la cavalcada de Reis.

El taller de fanaleds ha doblat els participants

El taller de fanaleds ha doblat els participants

El patge reial Eliseu, cita obligada

El patge reial Eliseu, cita obligada

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Cultura, Entitats, Espai públic, Festa, Infància, Mercats, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració