Menú

Arriba una nova temporada #Escena a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
17/12/2019 14:49

‘La Rambla de les Floristes' del TNC; el darrer treball de Clara Peya, ‘Estómac' o ‘Cobertura' amb Bruno Oro i Clara Segura, són algunes de les propostes que ompliran la programació de febrer a juny

La nova temporada d'Arts escèniques, música i arts visuals a Vilanova i la Geltrú ja escalfa motors. La programació, que es podrà seguir al Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala, es presentarà oficialment el diumenge 26 de gener, a les 18 h, en un acte públic al Teatre Principal. Mentrestant, l'avançament d'alguns dels espectacles, per anar obrint boca, ja perfila quins són els trets que marcaran la nova programació cultural a la capital del Garraf.

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'han avançat algunes de les propostes amb l'objectiu de posar l'accent en la qualitat de l'oferta cultural de què es podrà gaudir a la ciutat. En el camp de les arts escèniques destaquen la posada en escena de la producció del TNC “La Rambla de les Floristes”, el nou treball coreogràfic de Roser López Espinosa, “Trama”, o “Cobertura” amb Bruno Oro i Clara Segura. En l'àmbit musical, Clara Peya presentarà el seu nou treball “Estòmac”. El 2020 arriba amb una celebració molt especial, el 40è FIMPT i l'espectacle “Paraísos mejores” de Javier Ruibal, que serà el punt de partida de la celebració, a la capital del Garraf, de quatre dècades de Festival Internacional de Música Popular Tradicional. A més a més, les exposicions al Centre d'Art Contemporani La Sala tindran en la col·lectiva femenina “Elogi del Malentès” i “Retaules de la gent, barcos, màquines, gats 1956-1965”, d'Armand Cardona Torrandell, els seus màxims exponents.

#RegalaCultura per Nadal

La nova temporada #Escena Vilanova i la Geltrú es presenta prometedora i, aprofitant la proximitat de les dates de Nadal i Reis, s'ha posat en marxa un any més la iniciativa #RegalaCultura per tal de bescanviar tiquets regal per experiències i espectacles de la nova temporada. Es poden adquirir a partir de 10 euros a través dels webs dels equipaments culturals de la ciutat.

Regala Cultura: una bona opció per Nadal

Regala Cultura: una bona opció per Nadal

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració