Menú

S'amplia la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà

Comparteix:
06/09/2019 11:07

Es reinicien les obres de remodelació de les voreres al carrer de l'Àncora i carrer del Gas.

A partir de la setmana vinent començaran els treballs d'ampliació de la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà.

L'ampliació de la vorera és fruit de la col·laboració de l'ajuntament amb la companyia Endesa, similar a la que es fa amb altres empreses subministradores. L'acord permet aprofitar els treballs que la companyia està realitzant per la renovació d'una línia elèctrica, entre el passatge de l'Indià i el carrer del Recreo, per ampliar la vorera d'aquest carrer i compartir els costos que representa l'obra, abaratint així la inversió.

La normativa vigent d'accessibilitat obliga a l'executor de les obres, en aquest cas Endesa, a fer ajustaments raonables a les obres per tal d'adaptar-les a les condicions d'accessibilitat que preveu la norma.

Les obres de renovació del cablejat d'ENDESA ja han estat iniciades i les d'ampliació de vorera ho faran a principis de la setmana vinent. La durada prevista és d'entre 3 i 4 setmanes.

D'altra banda, aquesta setmana s'han reiniciat els treballs de remodelació de la vorera oest del carrer del Gas i una reforma del passatge del carrer del Gas, per millorar-ne la seguretat. La previsió és poder finalitzar el conjunt a finals d'octubre. I la setmana vinent està previst reiniciar les obres de remodelació de la vorera sud del carrer de l'Àncora que, un cop acabades, milloraran la cruïlla amb el carrer de Canàries.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració