Menú

Dilluns comencen les obres de construcció de la rotonda entre el c.del Doctor Zamenhof i la rda.Ibèrica

Comparteix:
30/08/2019 14:20

La construcció de la rotonda implicarà també un seguit d'actuacions al seu voltant, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants.

El 2 de setembre comencen les obres de construcció d'una rotonda entre els carrers del Doctor Zamenhof i la ronda Ibèrica. La seva construcció s'emmarca dins dels Pressupostos Participatius de 2019, si bé una part de les obres corresponen a manteniment de ciutat, ja que al voltant de la rotonda s'hi faran un seguit d'actuacions amb l'objectiu de millorar la seguretat d'aquest punt de la xarxa viària, pròxima a l'escoles Cossetània Ítaca i l'IES Dolors Mallafré i FX LLuch i Rafecas.

La intervenció contempla, a banda de la construcció de la nova rotonda, la renovació de l'asfaltat de la cruïlla, la incorporació d'un nou pas de vianants a la ronda Ibèrica, la creació de zones d'espera i de pas amb bicicleta als tres passos de vianants que envolten la rotonda, i la creació d'un camí de sauló al costat nord-est de la cruïlla, paral·lel al carrer del Doctor Zamenhof. A més, s'incrementarà la il·luminació a tota la zona, especialment als passos de vianants.

Per tal de provocar una reducció de la velocitat dels vehicles i incrementar la seguretat dels vianants, es reduirà el nombre de carrils d'entrada i sortida de la rotonda, així com la seva amplada. També s'eliminaran els semàfors, per aconseguir una major fluïdesa en el trànsit i reduir el temps d'espera a la cruïlla.

Les diverses actuacions s'aniran realitzant per tal que l'afectació sigui la mínima possible, tot i que de manera puntual es preveuen talls i desviaments del trànsit. La previsió per completar l'obra és d'entre 4 i 6 setmanes, a partir de la setmana vinent.

Punt de la intervenció

Punt de la intervenció

Detall de la intervenció

Detall de la intervenció

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració