Menú

Dissabte 31 d'agost se celebra una nova edició de la Fira Fora Estocs

Comparteix:
22/08/2019 13:41

La fira, organitzada per Viu Comerç, estarà ubicada a la plaça de la Vila de 9 a 21 hores, de forma ininterrompuda.

La plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú acollirà el dissabte 31 d'agost, de 9 a 21 hores, la XXI edició de la Fira Fora Estocs. Un esdeveniment comercial, referent a tota la comarca, organitzat per l'associació de comercials i serveis Viu Comerç, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta fira és la venda de l'estoc de la temporada d'estiu 2019. El públic trobarà els productes que han vist a les botigues associades durant les rebaixes, amb preus encara més econòmics. La gran oferta comercial i de qualitat, així com les marques dels productes que hi haurà en les més de 55 carpes instal·lades, van des de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar i informàtica, així com els productes d'empreses dedicades al servei i benestar de les persones.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per poder utilitzar als aparcaments municipals de la plaça de Charlie Rivel, plaça de les Casernes i plaça de la Peixateria amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.

Fora Estocs, plaça de la Vila

Fora Estocs, plaça de la Vila

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració