Menú

El Bibliomercat omple d'activitats el Mercat de Mar

Comparteix:
30/07/2019 13:09

Durant el mes de juliol, els nens i nenes han pogut gaudir cada divendres d'una activitat relacionada amb la lectura

Des de fa més de deu anys, el Mercat de Mar acull cada divendres un del serveis més estimats per la gent del barri: el BiblioMercat, Es tracta d'un servei de les Biblioteques municipals arrelat al barri i amb un nombre important d'usuaris fidels que, setmana rere setmana, en fan ús per emportar-se novel·les, agafar pel·lícules o revistes, i llegir el diari.

El Bibliomercat, instal·lat al porxo del Mercat de Mar, presta servei tots els divendres de 10 a 13 h excepte els festius. És un servei que neix amb la voluntat d'apropar la lectura als ciutadans, donant a conèixer la biblioteca amb tota la seva oferta de serveis d'informació, formació i lleure entre els ciutadans no usuaris, potenciant la lectura i el servei de préstec fora dels espais habituals.

En el darrers anys, a més del servei habitual de préstec de documents, el Bibliomercat ha incrementat notablement l'oferta d'activitats. Un exemple són les diferents activitats per a públic infantil que s'ofereixen al llarg del mes de juliol. Així, durant els quatre divendres d'aquets juliol han estat molts els nens i nenes que s'han apropat al Mercat de Mar amb les seves famílies per gaudir de les hores del conte o d'un taller en família per fomentar la lectura entre els infants des de P4 fins a 4t de primària.

Aquesta darrera temporada el Bibliomercat ha rebut 1.678 visites i ha prestat 1.563 documents. El barri de mar i el seu mercat mantenen viva la iniciativa, juntament amb la implicació d'altres d'agents locals, com escoles i entitats de gent gran del barri.

Activitats del Bibliomercat aquest juliol

Activitats del Bibliomercat aquest juliol

Mercat de Mar

Mercat de Mar

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració