Menú

En marxa el programa 30 Plus 2019

Comparteix:
17/07/2019 12:33

L'IMET vol inserir laboralment persones desocupades de 30 anys o més

L'Institut Municipal d'Educació i Treball posa en marxa el Programa 30 Plus 2019. La 4a edició del programa arriba precedida per l'èxit de les edicions anteriors.

El 30 Plus pretén inserir laboralment persones desocupades de 30 anys o més proporcionant-los, entre altres recursos, formació i competències per ocupar un determinat lloc de treball. En aquesta convocatòria el programa permet que les empreses rebin fins a un màxim de 9.450€ de subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per contractar aquestes persones durant un període mínim de 6 mesos i màxim de 9.

En edicions anteriors el programa ha afavorit la contractació de 20 persones, i 16 persones han finalitzat les fases de contracte i formació. La valoració global del programa és molt positiva, ja que dona cobertura a un dels col·lectius més afectats per la crisi d'aquests darrers anys: 16 participants tenien més de 36 anys, i 13 eren dones.

L'IMET vol agrair la col·laboració d'empreses com Pilar Aguilar Esplugas, Redman, Cuida Centre de dia, El outlet de la tele, Calzados Lares, Perfums Ayats, L'Hotelier de Joanaina, Sepes, Indomi, i moltes empreses que han repetit l'experiència.

El programa 30 Plus va dirigit a persones en situació d'atur, preferentment de 30 a 45 anys i baix nivell formatiu, o més grans de 45 anys amb més nivell formatiu si són aturats/des de llarga durada.

Els objectius són afavorir la inserció mitjançant contracte laboral, l'adquisició de competències i/o formació vinculada al lloc de treball, i posar a l'abast dels empresaris persones que s'adequaran en un alt grau al perfil requerit pel desenvolupament del lloc de treball.

En primer lloc, es fa una prospecció i assessorament d'empreses, analitzant cada lloc de treball i assessorant les empreses durant tot el procés de contractació.

Seguidament es fa la formació, vinculada al contracte de treball i a les necessitats del participant. S'estableix un pla formatiu personalitzat en un ofici, i s'ofereix formació en competències genèriques.

L'experiència professional en empreses i/o entitats sense ànim de lucre facilita l'aprenentatge i adquisició de competències professionals per part de la persona desocupada en un entorn real de treball, i afavoreix la seva inserció laboral en l'empresa.

Les persones que es vulguin apuntar al programa es poden adreçar a l'infoIMET.

Més informació per a persones i empreses interessades, aquí:

https://www.imet.cat/programa_persones_majors_30_anys

o a tcarmona@imet.cat

938140440 ( ext.7306)

Usuaris del programa TIMOL també s'han beneficiat del 30 Plus

Usuaris del programa TIMOL també s'han beneficiat del 30 Plus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració