Menú

Els grups Compartim i Dona, Identitat, Diversitat clouen el curs

Comparteix:
19/06/2019 14:48

Són dos grups impulsats per la Regidoria de Convivència i Equitat

Els jardins del Museu Romàntic Can Papiol han estat l'escenari de la cloenda del curs dels grups de Convivència i Equitat DID i Compartim.

L'objectiu del grup DID (Dona, Identitat, Diversitat) és crear un espai de trobada per cultivar les relacions entre dones de la ciutat de diferents orígens i edats, i anar creant vincles oblidant els prejudicis. Amb la intenció de conèixer millor l'altra, augmentar les conductes empàtiques, afavorir l'aprenentatge interpersonal, l'autoavaluació, el suport i l'acceptació mútua.

Aquest cercle de dones es reuneix un cop per setmana en un espai municipal per créixer conjuntament, gaudir, compartir i explorar l'energia de la feminitat.

Pel que fa al grup Compartim, aquest curs ha funcionat a tres escoles de la ciutat. Propicia la relació entre les famílies de diversos orígens al voltant de tres eixos bàsics: llengua, escola i entorn. Vol ser una eina complementària al treball de les escoles, que contribueixi a facilitar la incorporació de les persones a la comunitat educativa i a la ciutat, més enllà del marc escolar.

En l'acte de cloenda, la regidora Adelaida Moya ha lliurat una bossa de record a les participants, i ha felicitat les tècniques i tècnics de la Regidoria de Convivència i Equitat que porten endavant el projecte, "perquè aquests grups funcionen i ajuden a construir una Vilanova més solidària, on sigui més fàcil conviure totes plegades. Compartir és la millor manera d'aprendre, de conèixer-se, i d'enriquir-se".

.

.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració