Menú

El mercat del centre, un dels protagonistes de la nova docusèrie de TV3

Comparteix:
14/06/2019 13:37

La cadena catalana emetrà “Gent de mercats” a partir de la tardor

El mercat del Centre de Vilanova és un dels escenaris del nou programa de TV3 "Gent de mercats", una docusèrie que ens endinsarà en el món dels mercats municipals de Catalunya a través de les persones que els poblen.

El rodatge d'aquest programa de TV3, que compta amb la col·laboració de Benecé Produccions, ja ha començat a la nostra ciutat. Es començarà a emetre aquesta tardor, i donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

S'hi podran veure nissagues de venedors, o d'altres que acaben d'arribar, que aposten per la venda amb una relació més humana. "Gent de mercats" posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà en tots els racons, des del bar del mercat a les entranyes. I serà a través dels protagonistes que es viuran els reptes amb què s'enfronten, les relacions que s'estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

"Gent de mercats" està dirigit per Tana Collados, l'especialista de gastronomia als Informatius de TV3. La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l'alimentació i la cuina, des del camp fins a la taula, com en els "30 minuts" titulats: "Mercats oberts", "Boqueria, un mercat retratat", "Ambaixadors de gust" i "El Mediterrani: la mar de conflictes". També ha dirigit el programa de TV3 "Cuines" i la revista d'enogastronomia "Al vostre gust".

La sèrie, de sis capítols, té el suport de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.

Els mercats de Vilanova, protagonistes

Els mercats de Vilanova, protagonistes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració