Menú

Art reciclat

Comparteix:
06/05/2019 10:31

La Sala acollirà la XIII Mostra d'art d'objectes reciclats. Coincidint amb la mostra també es lliuraran els premis a la sostenibilitat, la funcionalitat, la creativitat, al més votat i al treball en equip.

Del 10 al 26 de maig el Centre d'Art Contemporani la Sala acull la XIII Mostra d'art d'objectes reciclats. Una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient a través del programa Agenda 21 Local, per mostrar les creacions de l'alumnat dels centres educatius de VNG en base al concepte de les tres 'R': reduir, reciclar i reutilitzar.

Enguany participen en aquesta mostra amb les seves creacions els instituts Lluch i Rafecas i Joaquim Mir i les escoles l'Arjau i les Providències. Els elements que la conformen són objectes i materials ja utilitzats que han estat transformats per donar-los una nova utilitat artística. Entre els objectius d'aquesta iniciativa hi ha la conscienciació i educació dels infants i joves en la cura del medi ambient i la necessitat de fer possible un món més sostenible allargant la vida útil dels objectes mitjançant la creativitat i la imaginació.

Coincidint amb la mostra també s'organitzen els premis XIII Mostra d'art d'objectes reciclats 2019 amb cinc categories: premi a la Sostenibilitat; a la funcionalitat, a la creativitat, al més votat i al treball en equip.

La mostra es pot visitar les tardes de dimarts a dissabte de 18 a 20 h i caps de setmana d'11 a 14 h.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració