Menú

Finalitza el programa 'L'alcaldessa al teu barri'

Comparteix:
16/04/2019 9:38

Les trobades obertes, iniciades el 2013, han permès recollir de forma directa les inquietuds de la ciutadania

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha fet una valoració molt positiva del programa "L'alcaldessa al teu barri", que dijous es va cloure al Tacó. En aquesta darrera edició de les trobades obertes amb la ciutadania, un total de 384 veïns i veïnes han intercanviat impressions de forma directa amb els representants municipals.

Entre octubre de 2018 i abril de 2019 el govern municipal ha visitat cadascun dels divuit barris de la ciutat. Les demandes més habituals del veïnat han fet referència a qüestions de manteniment de la via pública, com la necessitat d'arranjar voreres o de renovar l'enllumenat públic, i també han fet propostes per millorar la mobilitat al seu barri.

Altres qüestions freqüents afecten el civisme i convivència, com són les molèsties que ocasiona la presència d'excrements a la via pública, i també la disposició d'escombraries fora dels contenidors. En global, les peticions al voltant de manteniment de la via pública han estat un 49%, les de mobilitat un 27% i les de convivència i civisme un 11%, mentre que el percentatge restant han estat demandes i comentaris de temes diversos.

El programa "L'alcaldessa al teu barri" es va posar en marxa l'octubre de 2013, amb la finalitat de facilitar espais d'intercanvi d'opinions i conversa informal amb l'alcaldessa i l'equip de govern, així com també de rendiment de comptes de la gestió municipal. Des de llavors s'han portat a terme cinc cicles de trobades als barris.

Trobada amb veïns i veïnes

Trobada amb veïns i veïnes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració