Menú

Capgirem Vilanova i la Geltrú - CUP culmina l'elaboració de la seva llista electoral

Comparteix:
08/04/2019 7:43

Nota de premsa de Capgirem Vilanova i la Geltrú - CUP

Aquest divendres, la candidatura Capgirem Vilanova i la Geltrú - CUP ha posat punt i final al procés d'elaboració de la llista electoral per a les eleccions municipals del proper 26 de maig amb la votació realitzada en assemblea oberta al Castell de la Geltrú.

La candidatura ha configurat una llista enfocada a capgirar la ciutat i el govern municipal. Les persones que en formem part acumulen un gran bagatge de participació política tant a les institucions com en altres àmbits de l'activisme, en un ampli espectre de temàtiques que seran fonamentals a l'hora de capgirar la ciutat des del govern i amb l'aliança imprescindible dels que treballen des de l'organització civil als quals la candidatura reconeix com a una gran vàlua d'aquesta ciutat.

Un peu al govern i l'altre al carrer són ja imprescindibles. Amb aquesta aspiració, l'assemblea ha completat les deu primeres persones presentades el passat 26 de gener, on hi ha hagut un canvi a la quarta posició, atès que finalment Quim Arrufat no formarà part de la llista per circumstàncies personals i aquesta posició serà ocupada per Jaume Aliaga, experimentat cooperativista i activista ecologista. Exempleat de banca, actualment treballa a la cooperativa d'energia renovable Som Energia i forma part de diversos projectes que edifiquen alternatives socials i sostenibles en camps com la mobilitat, les energies renovables i les comunicacions.

En vuitena posició i per completar les deu primeres persones s'incorpora Alfons Pérez, enginyer industrial que ha dedicat gran part de la seva carrera professional a l'activisme d'investigació com a membre de l'Observatori del Deute en la Globalització. En els darrers anys s'ha especialitzat en el món de l'energia i la geopolítica, a través de la recerca i el treball de camp sobre els impactes del model extractiu i fòssil als països del Sud Global, la influència del capitalisme financer, el consens de les grans infraestructures energètiques, etc. També és membre de la Xarxa per la Sobirania Energètica, un col·lectiu municipalista que treballa per presentar propostes energètiques a nivell local.

La llista s'ha completat amb persones provinents de multitud d'àmbits professionals i amb inquietuds i una activitat social ben diversa, des del sector primari a l'activisme cultural, feminista, ambiental i social. També amb exregidors de la CUP de Vilanova com Marta Rius, Guillem Bau i tancant la llista, l'actual portaveu de la CUP de Vilanova i la Geltrú, Josep Maria Domènech.

El resultat és una candidatura plural i oberta, amb la necessària equitat de gènere, representada també en la proposta de coalcaldia assumida per Marta Jofra i Enric Garriga. En definitiva, una candidatura que compta amb l'expertesa i la il·lusió necessàries per governar Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú, 5 d'abril de 2019

LLISTA ELECTORAL 2019

CAPGIREM VILANOVA I LA GELTRÚ CUP - ALTERNATIVA MUNICIPALISTA (AMUNT)

1. Marta Jofra Sora

2. Enric Garriga Ubía

3. Marta Guinda Camps

4. Jaume Aliaga Huguet

5. Rosa Soler i Vendrell

6. Raimon Ràfols Florenciano

7. Fab Llanos Bustos

8. Alfons Pérez López

9. Arnau Garcia Cardona

10. Sílvia Mancha Pallerola

11. Guillem Bau Vargas

12. Elena Rekalde

13. Albert Jansà Sancho

14. Elisenda Castillón Soria

15. Núria Araüna Baro

16. Marta Rius Gallart

17. Marta Pagès Romero

18. Santiago Huguet Monteso

19. Almudena Godoy Castro

20. Andreu Vedo Olegario

21. Eva Herbera

22. Miguel Ángel González Ayala

23. Joan Deyà Jarque

24. Eli Ferret Madico

25. Josep Maria Domènech Gibert

 

SUPLENTS

26. Torcuato Vargas Ruiz

27. Mari Luz Mayné Mateos

28. Nuria Núñez Fusaro

29. Blai Calzada Lorente

30. Joana Maestre Campamà

31. Miquel Olària Mestre

CUP - Capgirem VNG

CUP - Capgirem VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Grups municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració