Menú

Activitats al voltant de la sostenibilitat i el canvi climàtic per donar a conèixer el Centre de Resiliència Can Pahissa

Comparteix:
29/03/2019 15:25

Unes 200 persones hi van participar durant la jornada de portes obertes

El Centre de Resiliència Can Pahissa ha celebrat una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou espai referent quant a activitats mediambientals i de sostenibilitat. Aquest dimecres al matí es va dur a terme el Fòrum de Secundària, on l'alumnat d'ESO dels centres educatius de la ciutat van treballar en els objectius de desenvolupament sostenible a banda dels projectes educatius de l'Agenda 21 escolar.

La jornada de treball, que va aplegar 150 joves, va tenir l'al·licient de poder fer un esmorzar de xocolata cuinada amb energia solar. A la tarda es va dur a terme una visita per l'interior de Can Pahissa i la presentació del projecte ECOL3VNG, amb la participació de mig centenar de persones. Hi va assistir també el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Xavier Serra, qui va destacar la materialització del centre de resiliència a partir d'una proposta de l'Assemblea Municipal Oberta. En aquest sentit des de la Regidoria de Medi Ambient es preveu Can Pahissa com un espai que vol treballar amb objectius ampliats i més enllà del concepte de medi ambient i sostenibilitat, amb la idea de la resiliència com a capacitat de recuperar-se i adaptar-se davant dels canvis i, en aquest cas concret, davant del canvi climàtic. Per aquest motiu el centre serà referent de les activitats de sostenibilitat i mediambientals de la ciutat.

En finalitzar la jornada de portes obertes es va celebrar el Consell Municipal de Medi Ambient, el darrer de l'actual Mandat Corporatiu, i en el qual es va presentar el Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic (PAESC)

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració