Menú

VNG tornarà a tenir cinemes a finals d'any, a l'antic Vila Lauren

Comparteix:
25/03/2019 14:37

La inversora Titan ha adquirit l'edifici per convertir-lo en el nou centre d'oci Nova Center

L'edifici de l'antic centre Vila Lauren començarà una nova vida en uns mesos, amb l'obertura d'un nou centre recreatiu amb cinemes. La companyia Titan ha adquirit les instal·lacions amb la intenció d'impulsar-hi el nou espai Nova Center a finals de 2019. Així ho ha explicat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, al programa d'entrevistes Sessió Plenària, de Canal Blau.

La posada en marxa del centre d'oci preveu recuperar les sales de cinema, tancades des de juliol de 2015. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha mantingut contactes amb la nova propietat, que preveu reactivar l'espai, amb una superfície total de 23.000 metres quadrats, amb nous locals recreatius. L'alcaldessa Neus Lloveras valora positivament la inversió de Titan a la ciutat. La nova oferta lúdica complementarà l'activitat comercial que es preveu desenvolupar en el sector Masia en Barreres. "El projecte de parc comercial previst en aquesta zona ha estat un factor clau per atraure la nova inversió", ha afirmat.

La nova propietària és una societat d'inversió dedicada a la promoció i reposicionament d'actius immobiliaris. Titan ha encarregat a l'empresa Larry Smith, especialitzada en gestió i comercialització de centres d'oci, l'impuls i desenvolupament del nou espai Nova Center de Vilanova i la Geltrú.

'Sessió Plenària'

Al programa d'entrevistes polítiques de Canal Blau, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha fet balanç de la seva etapa al capdavant del govern municipal. Neus Lloveras, que ja fa més d'un any que va anunciar la seva retirada un cop acabés el mandat, fa un balanç positiu de l'experiència que ha viscut al món de la política. "Me'n torno a la meva feina a l'empresa perquè penso que la dedicació a la política ha de ser una etapa, però després de gairebé 8 anys encara m'ho passo bé cada dia a l'Ajuntament", ha afirmat. El Sessió Plenària s'emet avui a les 15 h, les 17 h, les 21 h i les 23 h. A partir de demà es podrà veure a la carta a www.canalblau.cat

Antics multicines Vila Lauren

Antics multicines Vila Lauren

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració