16/12/2014 10:10
Es va celebrar per primera vegada al restaurant El Creuer
Més d'un centenar de persones van assistir dijous passat a la cinquena edició del Tast d'Espigalls i Productes de la Terra que organitzen els restaurant La Farmàcia i el Creuer. Per primera vegada el sopar es va celebrar al restaurant El Creuer. Per a dur a terme aquest sopar es va comptar amb la col·laboració de Sínies Pujades – Ortuño; els restaurant Txoko i Sa Caleta; la pastisseria Can Llorens, i B-Grup; amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d'Hoteleria i Restauració; i la Confraria de Pescadors; a més de la col·laboració especial de l'Estació Nàutica i Cel•lec Rotulación.
El menú de la nit el va obrir el restaurant Txoko amb bunyols d'espigalls amb formatge parmesà i cuetes de gamba. Seguidament el restaurant La Farmàcia va oferir mandonguilles d'espigalls i sípia; mentre que el restaurant La Botiga va presentar l'arròs de bacallà i espigalls. Les postres de Can Llorens van consistir amb torró de Crema Cremada amb crema pastissera. Els plats van estar acompanyats de diferents vins i caves de les bodegues Giró Ribot.
El sopar es va cloure amb l'actuació del conjunt "Los Angelitos Negros”"amb la cantant Leonor Saia i els ballarins Omar i Yolanda; mentre el restaurant Sa Caleta va obrir una degustació de gintònics de Seagram's