Menú

El diari 'The New York Times' dedica un reportatge a VNG

Comparteix:
24/03/2011 13:19

L'article parla de Vilanova Gran Marina com a nou punt d'estada a la Mediterrània per a iots de grans dimensions

L'edició del prestigiós diari nord-americà 'The New York Times' d'aquest dimarts 22 de març dedicava a les seves pàgines de 'Moda i Estil' una àmplia informació a Vilanova i la Geltrú i a l'èxit de 'Vilanova Grand Marina' com a punt d'estada i atracament de iots de més de 80 metres d'eslora.

Aquest diari comparava la nostra ciutat amb Sant Tropez, Cannes i Monte Carlo com el port del Mediterrani per a alguns dels iots més luxosos. També destaca la informació la proximitat de VNG a Barcelona, ciutat que ha registrat un notable augment com a punt de concentració (hub) dels iots de luxe de l'oest de la Mediterrània, un cop aquests vaixells retornen del Carib per preparar els mesos d'estiu al Mediterrani. Entre els aspectes assenyalats, destaca el fet que Vilanova Gran Marina ja va ser concebut en origen com un port tècnicament dissenyat en la seva totalitat per donar resposta a les necessitats d'aquests grans iots.

Aquest reportatge especial signat per Kristen McTighe posa de relleu la importància del sector turístic i en especial l'oportunitat de negoci que representa el port per a la nostra ciutat.
Vilanova Gran Marina

Vilanova Gran Marina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració