Menú

Personalitats i mitjans de comunicació d'arreu no es perdran Les Comparses de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
11/02/2015 12:10

Les Comparses tindran dues concentracions infantils i cinc d'adults a la plaça de la Vila per Les Comparses

Tot és a punt perquè Vilanova aculli, un any més, les Comparses, l'acte més emblemàtic del nostre Carnaval. Els balcons de la plaça de la Vila s'ompliran un any més per gaudir de la festa des d'un lloc privilegiat. A les 11 h es preveu l'entrada de les barquetes amb els més menuts a la plaça. A les 11.30 h i a les 12 h es faran les concentracions i guerres de caramels infantils. Les 5 concentracions de banderes d'adults seran a les 12.45 h, a les 13.15 h, a les 13.45 h, a les 14.15 h i a les 14.45h.

Enguany la llista dels convidats d'honor als balcons de l'Ajuntament l'encapçala Francesc Homs, conseller de Presidència, i Josep Rull, secretari tercer del Parlament de Catalunya. També hi haurà Josep Enric Millo, portaveu del grup parlamentari del PP al Parlament; Carles Combarros, diputat de l'Àrea de Cultura; Joaquim Sorio, regidor de Cultura de Reus; Gonçal Lloveras, director general de la Clínica Diagonal; F. Xavier Llinàs, catedràtic de la UPC; Eduard Pujol, director de RAC 1; Jordi Basté, director d'El Món a RAC1; Raül Llimós, cap d'Esports de RAC 1; Albert Saez, director adjunt El Periódico; Pepa Masó, directora adjunta del Diari El Punt –AVUI; Toni Aira, periodista; Núria Escalona, publicista; Isona Passola, presidenta de l'Alcadèmia del Cinema Català; Miguel Martín, presentador del programa "Todo va bien"; i Joaquim Lecina, actor i director de teatre.

A banda, per quart any consecutiu i mitjançant un concurs públic, l'Ajuntament ha convidat als balcons de la Casa de la Vila 10 ciutadans o ciutadanes per gaudir d'aquesta emblemàtica festa. Als balcons de la biblioteca Jan oliva, a l'altre cantó de la plaça, hi haurà 120 ciutadans de més de 65 anys, també convidats per l'Ajuntament.

Les Comparses també han despertat un fort interès mediàtic. Un equip de TV3 rodarà un programa amb una coneguda blogger australiana de viatges que viurà el diumenge de manera intensa. Barcelona és molt més, la marca turística de la Diputació de Barcelona, ha organitzat una trobada d'instagramers amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Descobreix Catalunya. Més de 100 instagramers d'arreu del país podran veure i fotografiar Les Comparses de molt a prop. Un grup de nou periodistes i agències de viatges de Rússia estaran diumenge a Vilanova i la Geltrú per gaudir i informar de Les Comparses. També la televisió japonesa Fuji i la productora TVBox s'han interessat per la celebració de la merengada aquest Dijous Gras.

Comparses balcó

Comparses balcó

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració