Menú

Trobada internacional de creadors de videojocs a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
18/01/2012 14:47

Vilanova i la Geltrú és una de les tres ciutats de l'estat espanyol que seran seu del 'Global Game Jam 2012', durant el cap de setmana del 27 al 29 de gener.

El cap de setmana del 27 al 29 de gener Neàpolis acollirà una trobada internacional de creadors de videojocs. Es tracta del 'Global Game Jam 2012', un esdeveniment internacional on es reuneixen creadors de videojocs amb l'objectiu de desenvolupar un videojoc complet en un termini de 48 hores. Es tracta d'una iniciativa que se celebra enguany per primer cop a Vilanova i la Geltrú i que es realitzarà simultàniament a 50 països del món. A l'estat espanyol les seus d'aquesta trobada seran Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú; Barcelona i Madrid.

El 'Global Game Jam 2012' començarà a les 17 h, del divendres 27 de gener i finalitzarà a les 17 h, del diumenge 29 de gener. No es tracta d'una competició sinó que és un espai de trobada per fomentar la creativitat, intercanviar idees i compartir experiències creatives amb d'altres apassionats d'aquest entorn. Un cop finalitzi l'encontre, els participants per una banda i un jurat format per professionals de la indústria, de l'altra, triaran les millors propostes de joc. A la nostra ciutat, aquesta trobada té un caire totalment gratuït. Les inscripcions es poden fer a l'adreça http://neapolisgamejam.eventbrite.com

La trobada, que està organitzada per 'International Game Developers Association (IGDA), se celebra a l'edifici Neàpolis amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) de VNG.

Global Game Jam

Global Game Jam

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració