Menú

El CDIAP ofereix dos tallers per treballar l'estimulació en nadons

Comparteix:
10/02/2014 13:54

El taller previst per divendres 21 estarà destinat als nadons entre 0 i 7 mesos, i el dia 7 de març se'n farà un altre per a infants de 8 a 18 mesos

El Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç del Garraf ofereix aquests primers sis mesos de l'any un nou cicle de xerrades adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys i als diferents professionals relacionats amb la petita infància.
A finals de gener es va celebrar amb èxit d'assistència la xerrada sobre els possibles trastorns del llenguatge, i ara és el torn de fer un taller pràctic amb nadons, per tractar l'estimulació en l'etapa de 0 a 18 mesos.
Davant la demanda i preveient que les edats dels nens són molt diverses i per tant les seves necessitats no seran les mateixes, s'ha dividit el taller en dos i s'han ampliat les inscripcions. Així, el proper divendres 21 de febrer la fisioterapeuta del CDIAP Garraf Arantxa Martínez oferirà el taller sobre estimulació motriu destinat a nadons d'entre 0 i 7 mesos. I divendres 7 de març serà el torn del taller psicomotriu amb infants entre els 8 i els 18 mesos. Aquest últim és l'únic taller que es farà a les instal·lacions del CDIAP2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1B.

L'horari de totes les xerrades i tallers, que es faran al centre cívic La Geltrú, és en divendres a les 9.30h. Es recomana puntualitat als assistents. Degut a l'èxit de participació de l'any passat, enguany és necessària la inscripció prèvia per a totes les xerrades. Es pot fer a través del telèfon 93-815.64.43 o el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

Divendres 28 de març el tema de la xerrada serà "El meu fill no menja. Què puc fer?", amb la psicòloga del CDIAP Garraf Aurora Baena. "Com educar els nostres fills" és el títol de la xerrada de divendres 25 d'abril, amb la psicòloga del CDIAP Garraf Montse Asensio. Divendres 30 de maig es parlarà de "Quan i com retirar els bolquers", a càrrec d'Aurora Baena. Finalment, divendres 13 de juny el títol és "Preparem l'arribada del nadó", dirigida especialment a embarassades, amb Arantxa Martínez.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf organitza aquest cicle de 6 xerrades informatives com un espai per trobar resposta als dubtes que van sorgint als pares i mares, i on es pot aprofundir més sobre el desenvolupament infantil, amb l'objectiu d'aportar eines per ajudar a resoldre les situacions.

Les xerrades són gratuïtes i estan organitzades pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP Garraf), amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

xerrada CDIAP

xerrada CDIAP

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració