Menú

La platja del Far acollirà el III Torneig Internacional Tambeach Catalunya

Comparteix:
03/09/2009 15:03

El campionat, que es disputarà entre divendres i diumenge, comptarà amb 192 participants d'arreu d'Europa. La platja de Ribes Roges serà l'escenari del III Torneig de Futvòlei

Les platges de Vilanova i la Geltrú s'ompliran d'esport, aquest cap de setmana, amb la disputa del III Torneig Internacional Tambeach Catalunya i la III edició del Torneig de Futvòlei.

Un total de 192 esportistes participaran, entre divendres i diumenge, al campionat de tambeach que es disputarà a la platja del Far sota la organització de la Federació Catalana de Tamborí. La tercera edició del torneig comptarà amb la presència de més de 70 participants d'arreu d'Europa (Itàlia, Hongria,Escòcia, Anglaterra, Alemanya), així com de Catalunya i de la resta de l'estat, igualant la participació registrada l'any passat.

El tamborí platja és una de les quatre modalitats del tamborí (indoor, outdoor, tamburelli i tambeach), la qual es juga principalment durant l'estiu. En aquesta modalitat el
camp té unes dimensions de 24x12m i es divideix, en aquest cas, per una xarxa a 2,10m d'alçada.

El torneig comptarà amb 24 parelles masculines, 13 parelles femenines i 24 parelles mixtes que jugaran un total de 192 partits en els 6 camps que s'instal•laran a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú.

El nivell tècnic d'enguany ha augmentat gràcies a la pràctica continuada d'aquesta modalitat que progressivament va guanyant adeptes al nostre territori; i a la participació d'esportistes procedents de països amb una llarga tradició d'aquesta modalitat esportiva.

El torneig començarà amb la fase prèvia, el dissabte 5 de setembre de 9 a 20 hores, i continuarà el diumenge 6 de setembre, de 10 a 19 hores, amb la fase final. A més a més, durant el cap de setmana tant esportistes participants com públic en general podrà gaudir del servei de préstec i venta de tamborins in situ.

Futvòlei a Ribes Roges
La platja de Ribes Roges serà l'escenari, dissabte i diumenge, de la disputa del III Torneig de Futvòlei, una modalitat esportiva nascuda a les platges del brasil. El campionat, que està organitzat per l'entitat vilanovina Can Pistraus, comptarà amb la participació de 24 parelles que s'enfrontaran en 4 camps de joc.

tambeach

tambeach

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració