Menú

La Nit del Turisme i Comerç commemora el 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria

Comparteix:
06/10/2017 13:14

Més d'un centenar de persones van participar aquest esdeveniment ahir al restaurant La Cucanya

 La VI edició de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú, celebrada ahir al vespre al restaurant La Cucanya, va servir per retre homenatge al 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria de la ciutat. El seu president, Jaume Martí, va fer un parlament on va recordar abastament les accions dutes a terme pel gremi al llarg d'aquests darrers quaranta anys a la ciutat. Així mateix es va projectar un vídeo, realitzat per Canal Blau Televisió, on es van poder veure actes com les diferents xatonades populars, la campanya de la Gamba de Vilanova o de les Tapes, la participació a la ruta del Xató, o la Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú. Jaume Martí també va avançar que al llarg dels pròxims mesos es faran un seguit d'accions per celebrar aquest aniversari, i que el primer punt de trobada serà a la Fira de Novembre d'enguany a l'Espai Enogastrònòmic de la Geltrú, inaugurat exitosament l'any passat.

Un dels punts forts de la nit va ser, com jas es tradicional, el lliurament de diferents premis als establiments del sector. Aquests premis són els d'Innovació, Trajectòria, Comunicació i Projecció de la Ciutat

Els finalistes del premi Innovació van estar el restaurant Groc, i Red Bar, mentre que el premi se l'endugué l'HLClub. Els finalistes del premi Trajectòria eren el Club Nàutic, i el restaurant Marina Can Coll i el premi va anar a mans de Teixits La Rosa.. Els finalistes al premi Comunicació eren l'Aparhotel Atenea, i Equipa Nova, amb el premi per al restaurant el Dinou Can Cabanyes. Finalment els finalistes al premi Promoció de Ciutat foren l'Es l'Ou Fut i el restaurant Marejol, mentre que el premi va anar a parar a Arc Gestió Cultural.

Com també és habitual es va voler fer un seguit de mencions especials a persones o establiments que per la seva història o trajectòria han estat claus pel desenvolupament del turisme o el comerç a la ciutat. Enguany van ser pel flequer vilanoví, premiat internacionalment, Jordi Morera de l'Espiga d'Or. També van rebre una menció especial dos establiments emblemàtics de la capital del Garraf com són l'Hotel César i l'Hotel i Restaurant Ceferino. Finalment, la darrera menció va anar a parar al Gremi d'Hostaleria pel seu 40è aniversari.

La Nit de Turisme i Comerç està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració i suport del Gremi d'Hostaleria, l'Estació Nàutica, Viu Comerç, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L'edició d'enguany va congregar a més d'un centenar de persones encapçalades per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ,Neus Lloveras; el regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació, Juan Luís Ruiz; el president de Viu Comerç, Joan Carles Margarit; el president del Gremi d'Hostaleria, Jaume Martí; el president de l'Estació Nàutica, Carlos Díaz; la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta; la presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, el regidor del PP, Carlos Remacha; i el president de la Federació d'Empresaris del Gran Penedès, Martí Sistané

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies clicant AQUÍ

Nit Turisme

Nit Turisme

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració