Menú

Les festes de Sant Pere s'allarguen del 16 de juny fins al 2 de juliol

Comparteix:
08/06/2017 10:11

La Confraria de Pescadors ha presentat el programa i el cartell, dissenyat per Òscar Estruga

L'artista Ferran Ferrer Margalet va ser l'encarregat de destapar dimarts el cartell de les Festes de Sant Pere 2017, obra del vilanoví Òscar Estruga, "un pintor de reconeixement nacional i internacional que, malgrat viure lluny, sempre ha mostrat el seu arrelament i s'ha implicat amb la ciutat quan se li ha demanat", en paraules de la regidora de Cultura, Teresa Llorens.
I és que feia temps que des de Baix-a-mar s'anava darrere de l'artista perquè dissenyés el cartell, després que les dues escultures del barri de mar (la Pasifae i Ariadna en el cercle) siguin obra d'aquest artista, que també va dissenyar els nous vestits del Ball de Diables.
Pres programa Sant Pere detall
La Sala del Pòsit de Pescadors va acollir un acte presidit pel patró major de la Confraria de Pescadors, Jaume Carnicer, en el que es va presentar el programa d'actes de les Festes de Sant Pere d'enguany.
Uns actes que inclouen el pregó que divendres 16 de juny pronunciarà l'escriptor Màrius Serra, i alguna novetat com la presentació del llibre de receptes de pescadors "La Vilanova i la Geltrú del mar", a més dels ja tradicionals concurs d'all cremat o la subhasta de peix a l'antiga.
Els actes centrals es concentren el dia de Sant Pere, dijous 29 de juny, i dissabte 1 de juliol amb la processó marinera.

Podeu consultar tot el programa d'actes aquí.

L'acte va servir també perquè Teresa Llorens felicités la Confraria pel recent atorgat Premi Roig Toqués en l'àmbit local, "per la vostra tasca de promoció de la cultura, i de tenir cura d'aquest patrimoni que forma part de la ciutat. I és que unes festes com les de Sant Pere ens lliguen a les nostres arrels marineres".

Pres programa Sant Pere

Pres programa Sant Pere

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració