Menú

100 establiments de la ciutat col·laboren amb el Carnet Actiu

Comparteix:
08/03/2019 11:58

Les persones majors de 65 anys o pensionistes gaudeixen de descomptes en parades del mercat o comerços de diferents àmbits

El programa Carnet Actiu promou que les persones grans puguin viure més plenament la ciutat gaudint de tot un seguit de descomptes i avantatges. L'Ajuntament ha actualitzat el catàleg de descomptes per a les persones de la ciutat que disposin del Carnet Actiu, i les adhesions d'establiments col·laboradors ja sumen un centenar.

Aquest dijous s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament l'acte protocol·lari  en el qual l'alcaldessa i la regidora de Gent Gran han lliurat als col·laboradors les acreditacions i la nova guia de descomptes per a les persones que disposin del Carnet Actiu, a més de fer la signatura del conveni de col·laboració.

Amb la voluntat de treballar per a una societat inclusiva, el Carnet Actiu és un distintiu que permet poder gaudir d'importants descomptes i avantatges en establiments i a serveis públics.
Actualment les condicions per disposar d'aquest document són estar empadronat/ada a Vilanova i la Geltrú i complir alguna de les condicions següents:
· tenir 65 anys o ser pensionista per jubilació,
· tenir una discapacitat igual o superior al 65%, o inferior al 65% però amb el barem de mobilitat,
· tenir reconegut un Grau 2 o 3 de dependència,
· ser titular d'una pensió d'incapacitat de la Seguretat Social
 
Des de l'any 2008, la Regidoria de Gent Gran regula les condicions necessàries per a sol·licitar el Carnet Actiu. A banda dels avantatges a diferents serveis municipals, a partir del 2013 es van signar convenis amb 58 establiments de la ciutat que es van adherir a aquest programa oferint avantatges a les persones posseïdores del carnet.
Ara, la nova guia de descomptes recull 100 establiments de la ciutat desglossats de la manera següent: 38 parades del Mercat del Centre i el Mercat de Mar, i 62 establiments de la ciutat de diferents àmbits: alimentació, assegurances, assessoria, automoció, belles arts, centres auditius, òptiques, esports, formació, ganiveteria, herboristeria i teràpies alternatives, immobiliària, informàtica, logopeda-foniatria, mascotes, odontologia, osteopatia, papereria, parafarmàcia,  perruqueria, podologia, psicologia, reformes i manteniment de la llar, roba i complements, transport i viatges.

En l'acte d'aquest dijous, l'alcaldessa ha volgut agrair especialment la implicació dels mercats municipals en la iniciativa, i la regidora de Gent Gran ha animat els nous establiments que s'hi vulguin adherir, i ha recordat que les persones majors de 65 anys o pensionistes poden sol·licitar el Carnet Actiu.

La nova guia de descomptes recull a més els avantatges municipals que ja hi havia:

Cultura:
·    Descompte del 40% en la programació estable del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. Quedaran exclosos els espectacles familiars i aquells als que no s'aplica cap tipus de descompte. Descomptes no acumulables ni vàlids per a la venda d'abonaments ni d'entrades inferiors a 8€. Per adquirir les entrades amb descompte cal presentar el document acreditatiu a la taquilla en el moment de comprar-les, o de recollir les que s'hagin comprat a través de Tel-Entrada.
·    Entrada reduïda a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.
·    Entrada reduïda al Museu Romàntic Casa Papiol
·    Entrada reduïda a l'Espai Far
·    Entrada reduïda a la Torre Blava.
·    Descompte del 5% en les publicacions i catàlegs del Centre d'Art Contemporani LA SALA i de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i Museu Romàntic Casa Papiol.
·    Consulteu a la Regidoria de Cultura els descomptes per altres activitats culturals.

Mobilitat:
·    Abonament T- Activa. Preu 4,10€
·    BUS INTERURBÀ- Abonament T10
·    Zona 1: 35 % dte. Preu final 6.65€
·    Zona 2: 35 % dte. Preu final 13,10€
·    Zona 3: 35 % dte. Preu final 17,80€
Limitació de compra de 2 abonaments de bus interurbà per persona. Imprescindible la presentació dels abonaments esgotats en el moment de compra de nous abonaments. Aquests abonaments es poden comprar als estancs col·laboradors: estanc 6  (av. Francesc Macià, 120), estanc 8  (pl. Pou 6-7), estanc 12 (c. Josep Coroleu, 123), estanc 14  (av. Francesc Macià, 59), i estanc 15  (c. Josep Coroleu, 71).

Esports:
Accés gratuït a les pistes d'atletisme, de dilluns a divendres de 9 a 16.30 h, i dissabtes de 8.30 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. Cal presentar una targeta que s'emet a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament (Casa Olivella, plaça de la Vila, 12, 3r pis) i que té un cost d'1.50€.

Podeu consultar tots els descomptes aquí.

Conveni Carnet Actiu

Conveni Carnet Actiu

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració