Menú

La Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú presentà la Glòria més gran mai feta

Comparteix:
21/11/2016 16:10

Es va retre homenatge al restaurant can Pedro i a les pastisseries Tretze i La Confiança

La segona edició de la nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú es va tornar a celebrar al restaurant Mas Roquer del càmping Vilanova Park aquest divendres, amb l'assistència de gairebé 200 comensals. La festa va tenir dos punts àlgids. El primer va ser la presentació de la Glòria més gran mai feta, obra de Jaume Blanch. Es tracta d'un exemplar d'aquest típic pastís de Dijous Gras, que mesurava 180 centímetres d'alçada per gairebé un metre d'ample. L'altre moment va ser l'homenatge que l'organització va retre a Pedro Romero, antic propietari del mític restaurant Can Pedro, i als mestres pastissers de les ja desaparegudes pastisseries vilanovines La Confiança i Tretze, en la figura de Joan Francesc Soler i Josep Maria Soler Bou, respectivament. Els premis van ser lliurats per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; pel president del Gremi d'Hosteleria de Vilanova i la Geltrú, Jaume Martí; i pel director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, que no es va voler perdre aquesta cita.

Tal i com estaca previst, a la nit es va poder degustar el Maki de Xató de El Local; el Carpaccio de Gambes de Vilanova del Marejol; la Broqueta de Pop Nikei de Sushi Lounge; el Saltat d'Espigalls amb Cansalada i Botifarra de l'Associació d'Espigalls del Garraf i Caserco Càtering; la Bullabessa amb Escamarlans del 6QU, Els Esmarris de Peix Blau de El Dinou; l'All Cremat de Moixina del Casablanca, Les Arrels de La Confiança, Els Borregos de Vilanova de la pastisseria Tretze, i la Glòria de la Pastisseria Blanch. Tot això acompanyat de vins seleccionats amb aires vilanovins per Temps de Vi, el pa del Forn de Sant Onofre i el cafès de Vilanova Cafès. Abans de començar però, Destil·leries MG va oferir un còctel de benvinguda, i per acabar el sopar, un gintònic premium.

Al llarg del sopar es van sortejar diferents regals entre els assistents, que van aportar els nombrosos col·laboradors de la Nit de la Gastronomia. Si bé l'acte està organitzat conjuntament pel Gremi d'Hostaleria i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, destaca el gran nombre de col·laboradors que han fet possible aquesta iniciativa, i que estan encapçalats pel Restaurant Marejol, Restaurant El Dinou, Restaurant Casablanca, Restaurant El Local, Sushi Lounge, Restaurant 6QU, Carserco Càtering, Associació d'Espigalls del Garraf, Pastisseria Blanch, Pastisseria Tretze, Pastisseria La Confiança, Forn de Sant Onofre, Cafès Vilanova i Patates Piqué, Destil·leries MG, Jaume Serra, Celler de Viticultors, Torre del Veguer, Avicom Wines, Viticultors del Montgrós, Confraria de Pescadors, Diari de Vilanova, Eix Diari, Temps de Vi, Menja't Vilanova, Estació Nàutica, ADEPG, NODE Garraf, Mercat del Centre i Mercat de Mar, Càmping Vilanova Park, Aina Caterina, Lluís Amaré, Ramon Francàs, Viu Comerç i molt especialment al seus associats Alba Íntim, Oliver Rueda, As de Plata, Cottega Market, Pluggin i Cudié Catànies.

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies de la Segona Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú clicant AQUÍ

nit gast

nit gast

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració