Menú

Neus Lloveras visita la cooperativa Materials del Garraf

Comparteix:
16/11/2016 12:33

Forma part de les trobades de l'alcaldessa amb el teixit empresarial de VNG

En el marc de les trobades que l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú manté amb les empreses de la ciutat, ahir va visitar les instal·lacions de Materials per a la Construcció del Garraf, SCCL. Aquesta cooperativa està integrada per 60 empreses dedicades a la distribució d'articles tant per realitzar obra nova com reformes.

Neus Lloveras, acompanyada del gerent de l'ADEPG, Isidre Also, va escoltar les inquietuds d'una representació de la cooperativa. Una de les principals preocupacions manifestades és l'intrusisme existent en el sector. També van fer arribar demandes per millorar les condicions del polígon, en aspectes com l'enllumenat o la circulació de vehicles.

L'alcaldessa els va explicar que la nova contractació d'enllumenat que ha aprovat l'Ajuntament contempla la renovació de totes les instal·lacions de llum del nucli urbà en els propers anys i també que el govern municipal preveu realitzar un pla d'ordenació dels polígons, que ha de preveure també aspectes com el tractament del trànsit.

Materials del Garraf va iniciar la seva activitat l'any 1984 i actualment és un referent comarcal en el subministrament i la distribució de materials per a la construcció. Les seves instal·lacions, situades al polígon industrial Roquetes, tenen uns 3.000m2, entre exposició i magatzem.

Una de les línies del Pla d'Actuació Municipal en l'àmbit de la promoció econòmica de Vilanova i la Geltrú és l'acompanyament de les empreses i l'emprenedoria en la consolidació dels seus projectes i activitats. En aquest sentit, amb la finalitat de recollir les seves inquietuds, l'alcaldessa de la ciutat promou el contacte directe amb el teixit empresarial local.

Les visites a empreses es realitzen de forma periòdica i també permeten a l'alcaldessa obtenir un coneixement precís i actualitzat sobre les instal·lacions que generen activitat econòmica a la ciutat.

Visita a la cooperativa Materials del Garraf

Visita a la cooperativa Materials del Garraf

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració