Menú

ERCVng obre els espais de participació

Comparteix:
23/01/2019 7:55

Nota de premsa d'ERC

La secció local d'Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú obre aquest mes de gener els espais de participació i trobada "Parlem de Vilanova i la Geltrú amb #GentComTu".

Amb aquestes xerrades, els republicans volen escoltar a la ciutadania i que aquesta participi directament en la diagnosi de les necessitats dels vilanovins i les vilanovines, per tal de poder plasmar-ho en el seu programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig.

Per fer-ho, ERC ha dividit els espais en 5 grans blocs: ciutat socialment justa (24 de gener a les 19:30h al CC de la Geltrú), ciutat d'oportunitats (7 de febrer a les 19:30h al Pòsit de Pescadors), ciutat viva i activa (21 de febrer a les 19:30h al CC de Sant Joan), ciutat digna (14 de març a les 19:30h al CC de la Geltrú) i ciutat de present i de futur (28 de març a les 20:30h a la sala infantil de la Biblioteca Joan Oliva). Totes les sessions seran moderades per Olga Arnau, candidata d'ERC a l'alcaldia de la capital del Garraf, qui ha valorat molt positivament la iniciativa. "El maig vinent volem guanyar les eleccions municipals perquè guanyi Vilanova i la Geltrú, i creiem que la millor forma d'aconseguir-ho és obrint-nos tant com puguem per conèixer les prioritats de tots els vilanovins i les vilanovines".

En la primera xerrada "Ciutat Socialment Justa", que se celebrarà aquesta mateixa setmana, fonts republicanes ja han confirmat la presència d'activistes, entitats i col·lectius locals, representants d'entitats del 3r sector i ONGs, treballadors socials, empresaris i representants sindicals.

Per acompanyar aquesta iniciativa, ERC Vilanova i la Geltrú ha estrenat aquesta mateixa setmana el nou web www.gentcomtu.info, a través dels quals els vilanovins i les vilanovines poden fer-los arribar les seves propostes i aportacions.

ERC

ERC

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Grups municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració