Menú

Torna el Mercat de Joves Emprenedors

Comparteix:
29/05/2018 14:24

L'alumnat de primària de 9 escoles de la ciutat ha participat enguany al Projecte Cultura Emprenedora a Primària

Aquest dimarts al matí s'ha celebrat a la plaça de la Vila una nova edició del Mercat de Joves Emprenedors. Un dia de festa grossa per a l'alumnat de les escoles de primària de la ciutat, que mostren i a posen a la venda tot allò que han produït durant les darreres setmanes, posant en pràctica les habilitats i valors que han treballat en el marc del Projecte Cultura Emprenedora a Primària.

A l'edició d'enguany hi han participat 9 escoles: l'Aragai, El Cim, Escola Pia, La Ginesta, La Divina Providència, La Pau, Llebetx, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús, tot i que l'escola La Pau no ha estat present al Mercat.

L'objectiu del projecte és treballar amb els infants valors com la confiança, l'entusiasme, la creativitat, la presa de decisions, la motivació, el compromís, la responsabilitat o la comunicació. La finalitat és ben clara: dotar-los d'eines per fer front amb garanties al futur que hem de construir plegats, entenent l'emprenedoria com una actitud davant la vida i l'inici d'un camí a la cerca de la proactivitat dels infants. El projecte és una experiència enriquidora que permet treballar i desenvolupar competències pròpies del món de l'emprenedoria, sabent que són aspectes bàsics per formar futurs adults d'una societat en constant canvi.

L'alcaldessa Neus Lloveras i els regidors Glòria García i Joan Giribet han visitat les parades de les escoles participants al Mercat de Joves Emprenedors, que ha estat obert de 9.30 a 12.30 h.
Mercat de Joves Emprenedors petita
Podeu veure un àlbum de fotografies de la jornada aquí.

Mercat de Joves Emprenedors

Mercat de Joves Emprenedors

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració