Menú

L'alumnat del Taller de pintura de l'EMAID exposa les seves obres al Centre Cívic Sant Joan

Comparteix:
19/05/2011 19:44

L'exposició 'Art-Penjat' està formada per treballs realitzats amb diverses tècniques. Es podrà visitar fins el proper 3 de juny

El Centre Cívic Sant Joan ha estat l'escenari, aquesta tarda, de la inauguració de l'exposició Art-Penjat, que mostra els treballs realitzats per l'alumnat del Taller de pintura de l'Escola Municipal d'Art i Disseny.

Les obres que conformen la mostra, que es podrà visitar al centre cívic fins el proper divendres 3 de juny, estan realitzades amb diverses tècniques pictòriques com aquarel·les, acrílics, olis, encàustica i collage, entre d'altres. Una de les novetats d'enguany ha estat el disseny de samarretes.

L'objectiu del taller, que està impartit per la docent de l'escola Beatriz Rojas, és que els i les alumnes entenguin i investiguin de forma pràctica els diferents codis del llenguatge visual, adquirint així les bases per poder elaborar un llenguatge personal.

L'acte ha comptat amb la presència de Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, que ha felicitats a tos els alumnes per la qualitat de les seves obres i ha ressaltat la gran feina que dur a terme l'EMAID. 

Exposició Art-Penjat
Les matriculacions als tallers, al juny
L'EMAID ofereix un total de 10 Tallers Especialitzats destinats tant a nens i nenes com a persones adultes, entre els que destaquen els cursos de Tall i Confecció, de Dibuix Artístic, d'Il·lustració de Còmics o de Fotografia Digital, entre d'altres.

Per poder participar als tallers infantils, els interessats s'han preinscriure de l'1 al 10 de juny. La resta de cursos no requereixen preinscripció. En aquest sentit, les matriculacions de la totalitat dels tallers es duran a terme del 15 al 30 de juny.

Exposició Art-Penjat

Exposició Art-Penjat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració