Menú

Obres de millora a la jardineria de la ciutat durant el mes d'abril

Comparteix:
25/03/2009 13:05

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Via Pública, ha encarregat tres projectes de millora en diversos punts de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Via Pública, ha encarregat l'execució de tres projectes de millora en temes de jardineria, en diferents punts de la ciutat.

Els treballs, que s'iniciaran durant el mes d'abril i que es preveu finalitzin durant en mateix mes, aniran a càrrec de CESPA, l'empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb l'empresa vilanovina especialitzada en jardineria Tecjardí

La primera de les millores es farà a la rotonda de la carretera de l'Arboç. Aquesta serà una intervenció provisional, pendent de la finalització de les obres de continuació de la ronda ibèrica. Aquest caràcter no definitiu fa que els elements ornamentals que ara s'hi instal·lin es puguin traslladar i aprofitar en intervencions futures. L'actuació a la rotonda, que no disposa de sistema de rec, consistirà en la col·locació de diverses capes de grava al perímetre exterior i gespa artificial al perímetre interior. L'acció es completarà amb la creació de tres zones amb plantes de flor.

La segona de les intervencions es farà a la rotonda que hi ha a la confluència entre la ronda Europa i la ronda Ibèrica. En aquest punt els treballs consistiran en la instal·lació d'una zona de grava al perímetre exterior i un gran parterre floral a l'interior de la rotonda.

L'ultima de les actuacions de millora de la jardineria municipal, que tindrà lloc durant aquest mes d'abril, es realitzarà al voltant dels jardins verger del Mestre Toldrà. La intervenció es concentrarà en els parterres i l'antiga cassoleta de la font, amb la incorporació de diversos tipus de plantes amb flor.

Ave del paraiso

Ave del paraiso

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració