Menú

Pedalada cicloturística per la carretera del pantà de Foix

Comparteix:
12/03/2014 13:04

30 de març, primera edició d'aquesta iniciativa per promoure el ciclisme en una carretera emblemàtica per aquest esport

El diumenge 30 de març es durà terme la primera pedalada cicloturística Pantà de Foix. Es tracta d'una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a totes les persones majors de 14 anys. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer i fer gaudir amb seguretat la carretera que enllaça el Garraf amb el Penedès, que és un recorregut emblemàtic de moltes rutes ciclistes. Durant l'estona que duri la passejada, la carretera estarà tancada al trànsit de vehicles.

La pedalada, de 35 quilòmetres de llargada, sortirà a les 9:30h des del nou circuit ciclista situat al carrer del Bages (davant de l'empresa Prysmian), anirà fins a Castellet i tornarà a VNG. Al llarg del recorregut hi haurà 2 aturades o punts de control. El primer serà al pàrquing de Castellet, on l'organització oferirà avituallament sòlid i líquid (fruita i aigua), i la segona al càmping Vilanova Park, on s'esperarà a tots els participants i s'anirà en grup fins el Gimnàs Aqua, punt final del recorregut. L'hora prevista d'arribada és a les 11:45h, i a les 12h es farà un sorteig de material.

Per participar en la pedalada cicloturística és necessari fer la inscripció, que és gratuïta i inclou una assegurança i l'avituallament. Cal tenir 14 anys complerts (nascuts el 1999 i anys anteriors) i els menors de 18 anys hauran de presentar autorització dels pares o tutors. És obligatori portar casc, aigua i càmera de recanvi.

Les inscripcions es poden fer fins el 28 de març a:
- AQUA SPORT CLUB, Camí de Solicrup, 10
- VILA-BIKE, plaça Pau casals, 1
- ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32,
- BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42.

La iniciativa serà l'endemà que VNG haurà acollit el final d'etapa de la Volta a Catalunya, i forma part de les iniciatives per promoure l'ús de la bicicleta.Més informació AQUÍ 

Full d'inscripció AQUÍ 

Bloc de la pedalada AQUÍ

Pedalada cicloturística

Pedalada cicloturística

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració