Menú

Sessió de càsting a Neàpolis dels alumnes de la Catalonia Film School

Comparteix:
13/05/2016 12:55

La responsable de càsting de la productora Globomedia va ser diumenge a VNG en una jornada formativa dels alumnes d'aquest centre formatiu de Vilanova i la Geltrú

L'escola de cinema Catalonia Film School ha dut a terme una jornada formativa amb el seu alumnat a càrrec de la directora de càsting de la productora Globomedia, Tonucha Vidal. Durant tot el diumenge, l'edifici Neàpolis, seu d'aquesta escola de cinema, va acollir aquest taller de càsting amb la participació dels joves que actualment estudien el Grau d'Arts Escèniques.

Un total de 14 alumnes, que prèviament havien treballat escenes d'interpretació amb diferents registres i rols, van enregistrar duran tot el dia els seus càstings, a banda de rebre els consells pràctics i la formació teòrica sobre la professió de la mà d'una de les principals professionals del sector.

L'Agència Pública de la Innovació Neàpolis de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa per fer realitat a la capital del Garraf un clúster multimèdia amb la participació d'agents públics i privats que generin teixit econòmic i productiu al voltant del sector audiovisual. En aquest sentit, segons la regidora d'Innovació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, "l'activitat que du a terme la Catalonia Film School, és un actiu en l'assoliment d'aquest objectiu".

casting catalonai film school

casting catalonai film school

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració