Menú

Inscripcions per a la 13a edició del Mercat de Segona mà i d'Intercanvi, que se celebra el 7 de juny

Comparteix:
05/05/2015 14:43

El mercat es trasllada excepcionalment al Parc de Baix-a-mar, com una activitat més de la Fira del mar i del Medi ambient, i proposa l'intercanvi de productes relacionats amb el mar

Dilluns vinent, 11 de maig, comencen les inscripcions per participar a la XIII edició del Mercat de Segona mà i d'Intercanvi de Vilanova i la Geltrú. Les persones interessades en poder disposar d'una parada podran formalitzar la seva petició a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé per Internet. A l'igual que en la darrera edició, si s'escull l'OAC per fer el tràmit, en el mateix moment de fer la sol·licitud ja es podrà pagar la inscripció i obtenir al moment el número de taula assignada. Si es tria fer-ho per Internet, un cop omplert el formulari s'ha de realitzar el pagament per transferència o ingrés bancari al número de compte indicat. Un cop comprovat l'ingrés es comunicarà a sol·licitant el número de taula que li ha estat assignat. Les places són limitades, i hi ha temps fins el 24 de maig.

Link per accedir al tràmit per Internet  (Aquest tràmit estarà actiu l'11 de maig a les 8 h)

La principal novetat d'aquesta XIII edició del mercat és el trasllat de les parades, de manera excepcional al Parc de Baix a Mar, per tal d'integrar el Mercat de Segona mà i d'Intercanvi a la Fira del Mar i del Medi Ambient “Blau-verd” que se celebra el cap de setmana del 6 i 7 de juny, a la rambla de la Pau. Aquesta serà doncs una bona oportunitat per fomentar, entre els assistents, l'intercanvi i/o la venda de productes de segona mà, relacionats amb el medi marí o la platja.

Les persones inscrites hauran de presentar-se el 7 de juny, entre les 8 i les 9.45 hores, directament a la taula assignada.

El Mercat de Segona mà i d'Intercanvi és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable entre la ciutadania, mitjançant la pràctica de les “3 R”: reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin tornar a fer servir. No es poden intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.
Mercat de Segona mà i d'intercanvi

Mercat de Segona mà i d'intercanvi

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració