Menú

Expomar i la Fira de Medi Ambient es fusionen a BlauVerd

Comparteix:
06/05/2015 10:49

La nova fira se celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de juny

BlauVerd és la nova fira de Vilanova i la Geltrú que fusionarà en una sola les propostes d'Expomar i la Fira del Medi Ambient. Blau Verd se celebrarà el cap de setmana del 6 i el 7 de juny i es preveu que nombroses empreses, associacions i organitzacions presentaran els seus projectes per gaudir del nostre mar i el nostre entorn amb respecte i equilibri. Un dels objectius de la nova fira BlauVerd és el de divulgar hàbits més respectuosos amb el nostre entorn que garanteixin un futur millor per a les noves i les actuals generacions.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, ha explicat que "tant Expomar com la Fira de Medi Ambient son dos certàmens de recent creació que ara es fusionen i creen un nou inici. La voluntat és que BlauVerd acabi sent una fira de referència en l'àmbit de la mediterrània i que es configuri com la tercera fira més important de la ciutat després de la Fira de Novembre i de Temps de Vi". Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Blanca Albà, ha explicat que BlauVerd és dissenyarà a través de cinc espais ben diferenciats. "En primer lloc hi haurà espai per a l'energia i les noves tecnologies, un altre dedicat a la sobirania alimentària, un tercer centrat en la tradició i el patrimoni, un quart espai sobre l'ecoturisme, i un cinquè espai on es parlarà i practicarà el reciclatge i el mercat de segona mà".

La nova fira, que està gestionada i coordinada des de PIVSAM, sota l'organització de les regidories i Promoció Econòmica i Turisme i la de Medi Ambient, vol ser un ampli aparador per a productes ecològics, serveis sostenibles, xerrades, tallers, compartir històries o tradicions, o simplement per gaudir d'una jornada plena d'experiències.

La Fira BlauVerd comença aquest any el seu recorregut amb l'objectiu d'aconseguir en les properes edicions ser un referent per a l'intercanvi d'informació, idees i experiències en vers el nostre mar i el nostre entorn. En aquest sentit es volen donar a conèixer nous projectes d'investigació i recerca, noves tecnologies, les energies renovables, vehicles híbrids i elèctrics, productes agroalimentaris ecològics, gestió de residus, solidaritat o comerç just; a l'hora que també es promocionarà una vessant més lúdica com els esports nàutics, el submarinisme, la pesca, les sortides en vaixells i les activitats connectades amb el mar en general. La fira BlauVerd es vol complementar amb un extens programa d'activitats lúdiques, de sensibilització ecològica i de caire mariner especialment adreçades al públic visitant, així com una oferta molt interessant d'exposicions i xerrades.

blauverd

blauverd

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració