Menú

VNG celebra la segona edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi

Comparteix:
18/12/2011 22:02

La plaça de les Casernes ha estat l'escenari del mercat, que ha comptat amb un centenar de parades que oferien objectes molt diversos

La plaça de les Casernes ha estat l'escenari, durant el matí d'avui, de la segona edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi. La iniciativa, promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de la regidoria de Medi Ambient, pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar. 

Mercat de segona mà i d'intercanvi
El mercat ha aplegat un centenar de parades, el doble de la primera edició, amb objectes de segona mà molt diversos que es podien intercanviar, regalar, comprar o vendre. En aquest sentit, els ciutadans que s'ha apropat al mercat han trobat llibres, mobles, discs, dvd's, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics i aparells elèctrics, material esportiu, joguines, monedes, segells i altres productes col·leccionables, material de jardineria i compostatge, plantes, productes d'elaboració pròpia i d'altres.

Cal recordar que la primera edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi es va celebrar al mes d'abril i va comptar amb una afluència de visitants propera a les 2.000 persones. 

Descarrega't les fotos 1 i 2

Mercat de segona mà i d'intercanvi

Mercat de segona mà i d'intercanvi

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració